Niğde de 50 yıldır avukatlık yapan Kutsi Yılmaz dün hayatını kaybetmişti.  İlerleyen yaşına rağmen son günlerinde bile Avukatlık Mesleğini yapan Av. Kutsi Yılmaz bir süre kalp ameliyatı geçirmişti. 



Bir süre Ankara ve Aksaray'da avukatlık mesleğini yapan Kutsi Yılmaz uzun yıllarda Niğde Barosuna kayıtlı Avukat olarak görevini yaptı. 


Merhum Avukat Kutsi Yılmaz için Niğde Adliye Sarayında bir tören yapıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek ;1933 yılında Aksaray ili Helvadere Kasabasında doğdu. İlkokulu Helvadere ‘de Ortaokul ve Liseyi Niğde ‘de okudu.  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Av. Kutsi Yılmaz, Avukatlık Stajını Ankara ‘da tamamlayıp, bir süre Ankara ve Aksaray ‘da Avukatlık yaptıktan sonra memleketi olan Niğde ‘de yarım asırdır özenle sürdürdüğü kutsal savunma görevini 08 Nisan 2013 günü hayatı ile birlikte sona erdirdi.  


Dürüst, imanlı, inançlı, kimseye kötülüğü olmayan ve hiç kimse hakkında kötü düşünmeyen, hayata hep olumlu açıdan bakan, mütevazi ve örnek kişiliği ile Niğde Barosu’nun unutulmaz üstatlarından biri olan, Türkiye Barolar Birliği sicil numarası 3 olan Değerli büyüğümüz, abimiz daima gönlümüzde yaşayacaktır. Mekânın cennet olsun. " dedi. 


Niğde Adliye Sarayı'ndaki töreninden sonra  Dışarı Caminde kılınan cenaze namazının  ardından toprağa verildi. 














Editör: TE Bilişim