Ak Parti Ulukışla İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Müzeyyen Yener Yazıcı ; Ulukışla’mızın her şeyi var ; başta sevenleri var: Yağı var, unu var, şekeri var inşallah siz bize fırsat verir aşçılığa koyarsanız bizde helvasını yapacağız. Problemleri biliyoruz, eksikleri görüyoruz, çözümlerimizi hemşerilerimizle kavuşturacağız. Herkesin yüzü gülecek”dedi.

 

Ulukışla Belediye Başkan Aday Adayı  olan Müzeyyen Yener Yazıcı, ile neden aday olduğu,  Ulukışla için projeleri,  ve hedefleri ile ilgili bir söyleşi yaptık.

Ak Parti Ulukışla Belediye Başkan Aday Adayı Müzeyyen Yazıcı ; Hepinizin de bildiği üzere Ak Partiden Ulukışla ilçemize Belediye Başkan Aday Adayı olmuş bulunuyorum. Bu vesileyle sizlerle bir araya geldik. Söyleşiye Allah’ın selamıyla başlıyorum.

 
ULUKIŞLA DİĞER ŞEHİRLERDEN ÇOK GERİ KALDI

       Biliyorsunuz ki;  Ulukışla’mız her geçen gün, Ekonomik olarak gerilemekte, şehrimizin yüzü günden güne eskimektedir. İlçemizin yaşam koşulları gittikçe zorlaştığından yetişen insan gücü göç etmek zorunda kalmıştır. Ekonomik zafiyet sosyal ve eğitimde de gerilemeye sebep olmuştur; Sürekli güç kaybeden ilçemiz altyapı, üstyapı, kültür merkezi, yaşam alanları, park bahçeler, itfaiye, içme suyu, doğal gaz, sulama , suyu afet yönetimieksikliği açısından 15-20 yıl geri kalarak Ak Partinin yönettiği modern medeni bir yaşam sağlayan,  kadınıyla erkeğiyle istihdamları olan, diğer şehirlerden geri kaldığı görülmektedir. Bu durum beni fazlasıyla müteessir etmiştir.”dedi.

 ULUKIŞLA YÜKSELEN BİR YILDIZ OLACAK

 Yazıcı , Ulukışla’yı öz kaynakları ile yerinde  çözümlerle ve başka ilçe ve ilçelerden alacakları desteklerle de ileriye götürme imkanı bulacağını belirttiği açıklamasına şöyle devam etti.

“Güzel şehrimizi öz kaynaklarıyla yerinde çözümlerle başka ilçelerden, illerden alacağımız destekle daha ileriye götürme imkanlarını gördüm. Bunun için çözümleri bilmem sebebi ile ve İstanbul’da ki uygulamalarımıza bakarak bilgi ve birikimlerimizi , entelektüel çevremizi, siyasi ve akademik desteklerimizi; sokaklarında koşup oynadığım, gençliğimi yaşadığım Ulukışla’mıza taşımak istedim. Hatıralarımı dün gibi hatırlıyorum. Bir vatanperver’in en mühim işi memleketine yapacağı hizmetlerdir. Bende vatan borcumu İstanbul da kazandığım edinimlerimi Ulukışla’ya aktararak ödemek istiyorum. Nasıl sizin evlatlarınız gurbete gidip kendini yetiştirip memleketine mühendis, doktor, kaymakam olarak dönerse ; bende Belediyecilik alanında ki tecrübelerimi Ulukışla’ya dönerek belediyemize aktaracağım. Bu sebeple, biz bu uygulamaları , projeleri çalıştık. Hemşerilerimizle kucaklaşarak hep birlikte çoğulcu geniş tabana yayılmış herkesin problemini çözebilen çözüm gruplarıyla bu işin üstesinden gelmek istiyoruz. Bizim rakibimiz yoktur. Müsabaka anlayışından uzaktayız; çünkü biz rekabet için değil Hizmet için geliyoruz. Bu hizmette görev almak isteyen herkes bizimledir, bizim kardeşimizdir, bizim paydaşımızdır. Belediye sizin ofisiniz,şehirse bizim çalışma şantiyemiz olacaktır. Particiliği, ayrımcılığı kenara bırakıp  hükümetimizin imkanlarından yararlanarak Ulukışla’yı yükselen bir yıldız yapmak için, siyasi kimliğe sahip yada sahip olmayan herkesin Ak Parti şemsiyesi altında şehircilik vizyonuyla hizmet için yanımıza davet ediyoruz.”dedi.

 

ULUKIŞLA’NIN ŞEKERİ VAR, UNU VAR AMA HELVA YAPANI YOK

Ulukışla İlçesinin sorunlarının bildiklerini belirten Yazıcı ; Ulukışla’mızın her şeyi var ; başta sevenleri var: Yağı var, unu var, şekeri var inşallah siz bize fırsat verir aşçılığa koyarsanız bizde helvasını yapacağız. Problemleri biliyoruz, eksikleri görüyoruz, çözümlerimizi hemşerilerimizle kavuşturacağız. Herkesin yüzü gülecek. Öksüze, yetime, fakire fukaraya, yaşlıya hastaya sahip çıkacağız. Esnafımızı, öğrencilerimizi daha ileri seviyeye taşıyacağız. İstihdam alanları oluşturacağız. Doğalgaz, su, altyapı, üstyapı, aydınlatma, park bahçeler, kültür merkezleri, hizmet evleri eksikliklerini gördük. Seçim süresinde çözümleri paylaşacağız. Kaybedecek, küstürecek bir kişi bile lüksümüz yoktur. Ulukışla da halk kazanacak, hemşerilerimiz kazanacak, esnaf kazanacak, öğrenci kazanacak kısaca KAZAN KAZAN ilkesi çalışacak. Sloganımız KAZAN-KAZAN-KAZAN dır. En kalbi muhabbetlerimle” diyerek hemşerilerinden destek istedi.


 


Editör: TE Bilişim