Ulukışla ilçe Kaymakamı Arif Oltulu, köy ziyaretleri kapsamında Hacıbekirli, Yeniyıldız Şeyhömerli ve Tepeköylerini ziyaret ederek köylülerin istek, sorun ve taleplerini yerinde dinledi.

Köyleri ziyaret ederek sorunları yerinde takip eden Kaymakam Oltulu, Hacıbekirli, Yeniyıldız Şeyhömerli ve Tepeköylerini ziyaret ederek köy muhtarlarından ve vatandaşlardan köy hakkında bilgi aldı.

Meydanda köylülerle bir süre sohbet eden kaymakam Oltulu, isteklerini dinleyerek not aldı. Ziyareti hakkında açıklama yapan Kaymakam Oltulu, köy konağında muhtar ve aza heyeti ile bir araya gelerek köylünün sorunlarını tespit edip çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını söyledi. Devletin vatandaşın ayağına gittiğini ifade eden Oltulu, şöyle konuştu: "Köylerde ziyaret sırasında şehit ailesi veya gazi varsa ziyaret ediyoruz. Ziyaretler kapsamında ortak sorun olarak yol ve elektrikten şikayetleri olduğunu tespit ettik. Çok faydalı ziyaretler olduğunu düşünüyoruz. Şuan 4 köyü ziyaret ettik. Diğer köylerimizi de ziyaret edeceğiz."
 
 
Editör: TE Bilişim