İlimiz Ulukışla İlçesinde Haftalık Olarak Yayın yapan Ulukışla Havadis Gazetesi 7. Yayın Yılına girdi.

27 Mart 2007 tarihinde kurulan İmtiyaz Sahipliğini ve Genel Yayın Yönetmenliğini Halil Karaaslan’ın yaptığı ve kurulduğu günden beri Ulukışla ilçesinde istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdüren Ulukışla Havadis Gazetesi 6. Yayın hayatını tamamlayarak 7. Yayın yılına girdi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, NGC Genel Sekreteri Yavuz Malkoç, NGC Başkan Yardımcısı Kıvanç Şimşek ve NGC Disiplin Kurulu Üyesi Yasin Düzgün Ulukışla Havadis Gazetesini ziyaret ederek yeni yayın yılını tebrik ettiler. NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, İlimizin önemli bir ilçesi olan Ulukışla’da yayın yapan Ulukışla Havadis Gazetesinin 7. Yılını tebrik ettiğini belirterek: “ Ulukışla ilçemizde tek gazete olmasına karşın,  Örnek teşkil eden bir mesleki ciddiyet ve hizmet etkinliği içerisinde tarafsız ve doğru habercilik yapan  Bölge basınımızın güzide kuruluşlarından Ulukışla Havadis Gazetesinin  7. kuruluş yıldönümünü kutlar, İlçemizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle gazete çalışanlarına sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Ulukışla Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Karaaslan ise NGC Başkanı Alpaslan Düzgün ve Beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Borhaber.net olarak Ulukışla Havadis Gazetesinin 7 yılını tebrik ediyoruz. 


Editör: TE Bilişim