Niğde' nin Ulukışla ilçesi'nde bir aile dramı yaşandı...
 
Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde 37 yaşındaki Bekir Uçar, boşanma davası açan eşi 32 yaşındaki Ayşe Uçar ile kayınvalidesi 52 yaşındaki Nazmiye Dündar'ı pompalı tüfekle öldürüp aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
.
Olay, gece ilçenin Mehmet Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Ulukışla Spor Salonu'nda geçici işçi olarak çalışan ve aynı zamanda hayvancılık yapan Bekir Uçar, kardeşine ait tekel büfesini saat 23.30 sıralarında kapattıktan sonra kendini terk eden eşi 2 çocuk annesi Ayşe Uçar'ın kaldığı kayınvalidesi Nazmiye Dündar'ın evine gitti.

Bekir Uçar, iddiaya göre bugün doğum günü olan ve kendisine boşanma davası açan eşini ikna etmeye çalıştı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrılmak isteyen genç kadın, barışma teklifini kabul etmeyince eşiyle arasında tartışma çıktı. Tartışma alevlenince Bekir Uçur, pompalı av tüfeğiyle eşi ve kayınvalidesini öldürüp aynı silahla başına ateş ederek yaşamına son verdi.
Mahalle merkezine uzak olan evde yaşanan vahşet, sabah süt için gelen komşularının kanlı cesetleri fark etmesiyle ortaya çıktı. İhbar üzerine Cumhuriyet Savcısı ve polisler olay yerine gelerek inceleme başlattı. Ölen 3 kişiden başka kimsenin bulunmadığı evde yaşanan olayı duyarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Soruşturma sürdürülüyor.
 



Editör: TE Bilişim