2013 SBS sonuçlarının belli olmasıyla taşımalı olarak eğitim gören Hasangazi Ortaokulu öğrencisi Huriye Sıla Ergin 483,974 puanla SBS Ulukışla birincisi olurken, Niğde'de 13'üncü, Türkiye genelinde 3 bin 62'nci oldu.

Ulukışla'nın en büyük taşımalı ortaokulu olan Hasangazi Köyü Ortaokulu öğrencisi, SBS Ulukışla birincisi Huriye Sıla Ergin, bu başarısının asla tesadüf olmadığını, kitap okumanın, planlı ve sistemli çalışmanın başarının temel anahtarı olduğunu söyledi.

Çalışmanın sürekliliğine ve planlı olduğunu belirten Huriye Sıla Ergin, bu başarısında kendine sürekli rehberlik eden ve destek olan okul idaresine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür etti. Ailesi ve öğretmenleri Fen lisesinde orta öğrenimine devam etmeyi düşünen SBS Ulukışla birincisi Huriye Sıla Ergin'in kendisiyle gurur duyduklarını söylediler.

Yıllık izinde bulunan Ulukışla Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir öğrencinin ailesini ve öğretmenlerini telefonla arayarak tebrik etti ve Ulukışla için bir gurur tablosu olduğunun altını çizdi.

 

Editör: TE Bilişim