Niğde İlimiz sınırları içerisinde olan Pozantı’ya çok yakın Yelatan köyünün kanserojen asbestli içme suyu borusunun değişimi MHP’li Adana İl Genel Meclis üyesi Faruk Kuş’un çabası ile  Adana Özel İdaresi tarafından yenileniyor.


MHP’li Adana İl Genel Meclis Üyesi Faruk Kuş, Niğde sınırları içinde bulunan Yelatan köyündeki içme suyunu taşıyan 20 kilometrelik kanserojen asbestli borunun yenilenmesi için de ihale yapıldığını bildirdi.

Faruk Kuş,  Ahçıbekirli köyüne kadar uzanan hattın yarısının tamamlandığını belirterek, geri kalan yüzde 50’lik kısmın ise 2011’de bitirileceğini söyledi.

Kuş, “Yaz aylarında nüfusu 10 bini bulan Fındıklı köyünün önemli sorunu olan 1.5 milyon liralık altyapı projesinin ihalesi de gerçekleştirildi. Böylece özellikle yaz aylarında artan ciddi bir sorun daha çözüme kavuşacak.” dedi.

Faruk Kuş, yazın 20 bin nüfusun barındığı Kamışlı köyüne yapılan ve 150 bin liraya mal olan halı saha projesinin ise tamamlandığı kaydetti.

Kuş, “Bütün bu hizmetlerin yapılmasına destek veren başta valimiz olmak üzere, İl Özel İdaresi’nin değerli bürokratlarına ve değerli mesai arkadaşlarıma vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.
 
Vatandaşlarımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getirmek için çabalıyoruz. Onların sevincini görmek ise bize yetiyor.” dedi.

Editör: TE Bilişim