Niğde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yine Ulukışla İlçesi’nde akaryakıt istasyonuna operasyon yaptı.

 

Son bir ay içinde 4. kez kaçak akaryakıt satan petrol istasyonuna baskın yapıldı. Ulukışla da Adana- Ankara Karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda kaçak akaryakıt depolanan  toplam 250  bin ton kapasiteli yer altı tankları  bulundu.

 

 

Niğde İl Jandarma Komutanlığından konu ile yapılan açıklama da ; Niğde İI Jandarma Komutanlığı ekiplerince: Ulukışla İlçesi  D-750 (Adana-Ankara) karayolu  üzerinde faaliyet gösteren  bir akaryakıt istasyonunda Ulukışla C.Savcılığının  koordinesinde 19 Mart 2013 tarihlerinde Adli Makamlardan alınan arama kararına  istinaden yapılan operasyonda istasyona ait toprak altına gizlenmiş vaziyette tespit edilen 1 adet 90 bin,  2 adet  80 bin  litre kapasiteli olmak üzere 3  adet gizli yer altı tankı  ve 1 adet  yasal yer altı tankının gizli bölmesi içerisinde toplam 85.bin  litre Kacak akaryakıt ele  geçirildi.

 

Kaçak akaryakıtlar ile ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişi Ulukışla Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek olayla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.

 

Editör: TE Bilişim