Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, beraberinde İl Özel Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Belediye başkanları ile birlikte muhtarlarla önce Niğde merkez, Çamardı ve Ulukışla’da toplantılar düzenlediler.

Şimdi de Ulukışla ilçesinde ilçe mahalle ve ilçeye bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelen Ak Parti Niğde milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin muhtarların istek talep ve sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm noktasında fikir alış verişinde bulundular.

Mahallelerle ilgili ihtiyaçların muhtarların irtibatları ve araştırmaları sonucu neticelendirildiğini belirten Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun, "Mahalleyle ilgili bir sıkıntı olduğu zaman ya da bize bir bilgi geldiği zaman da direkt paylaşacağımız isimler muhtarlarımız oluyor. Mahallelerinize hizmet noktasındaki gayretlerinizi çok iyi biliyorum, devletle olan ilişkilerinizi de gayet yakından takip ediyorum. Allah bu yönüyle gayretinizi artırsın inşallah" dedi.

Milletvekili olarak hem devlet hem siyaset adına sorumlulukları bulunduğunu dile getiren Milletvekili Selim Gültekin ise, "Sizler de muhtar olarak devlet sorumluluğunu birinci derecede taşıyanlardansınız. Muhtarlığın ne olduğunu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığından sonra anlamaya başladık. Yapacağımız işlerle ilgili hedeflerimizi ortaya koyalım. Bu hedeflere imkanlarımız dahilinde hizmet alabilmek için mücadele edelim." Diye konuştu.

Ulukışla ilçesinde düzenlenen toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’in yanı sıra İl Genel meclis başkanı Bülent Küçüktuna, İlçe Belediye Başkanı Ali Uğurlu, mahalle ve köy muhtarları katıldı.


 

Editör: TE Bilişim