AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ulukışla ilçesine bağlı Aktoprak (Kılan) Kasabasındaydı. Yapımı için etüt çalışmaları başlayacak olan Gelindileği Göleti sulama alanında incelemelerde bulunan Kavaklıoğlu, göletin Kılan’ın arazilerini verimli hale getireceğini belirtti.

Kılan’da kasaba kahvesinde vatandaşlarla biraraya gelen Kavaklıoğlu, ayrıca belde esnafını da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kılan’ın Orman ve Su Bakanlığı Devlet Su İşleri eliyle kazanacağı yeni bir gölet hakkında da bilgi veren Kavaklıoğlu, “Etüt çalışmaları start alan Gelindileği Göleti’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. Tarımda istikbal vaat eden, her geçen gün yeni yatırımlara ev sahipliği yapan Kılan’ın ovalarının suya hasretini giderecek, arazilerini verimli hale getirecek göletin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Tarımsal sulamaya öncelik vermeye, yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Milletvekili Kavaklıoğlu’na AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Ulukışla İlçe Başkanı Hacı Mehmet Büyükdikmen ve İl Genel Meclis Üyesi Ali Uğurlu’nun yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

 




Editör: TE Bilişim