Ulukışla ilçesi Çiftehan beldesinde 112 Acil Servis sevinci yaşanıyor. Önemli karayolları güzergâhında bulunan Çiftehan’da 7 gün 24 saat hizmet veren 112 Acil hizmetinin hayata geçmesiyle büyük mutluluk duyduklarını ifade eden belde sakinleri, bu hizmeti kazandıran AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye teşekkür ettiler. Belde halkı ayrıca Aile hekimliğine geçtikten sonra bir türlü düzene girmeyen Sağlık Ocağının 112 Acilin gelmesiyle de düzene kavuştuğunu belirtiyor. Öte yandan 112 Acil’in, sadece Çiftehan beldesi sakinlerine hizmet vermeyeceği ayrıca Alihoca, Maden, Gümüş, Koçak, Hasangazi, Beyağıl gibi civar köylerinin de bu önemli hizmetten istifade edecek.


Çiftehanlılar yatırım ve hizmetlerden memnun

7 gün 24 saat hizmet veren bir 112 Acil hizmetinin artık bir adım yakınlarında olmasının sevinci içinde olduklarını söyleyen Çiftehan Belediye Başkanı Göksel Akçam açıklamasında şunları söyledi: “Aile hekimimizin dışında 24 saat hizmet veren yeni personel, 8 Acil Tıp Teknisyeni (ATT) ve 3 Şoför olmak üzere 11 kişilik ekiple kapanmamak üzere 7/24 Ambulanslı hizmete başladı. Zaman zaman doktorsuzluktan ve sağlık personelinden sıkıntı çektiğimiz günler oldu, acil ambulans ihtiyacımız olduğunda uzun süre beklemek zorunda kaldık. Kaplıcalara gelenler için de oldukça ihtiyaç olan ambulans ve doktorsuzluğumuz bu projeyle artık son buldu. Bu önemli hizmetten ötürü Çiftehanlılar ve bundan yararlanacak köyler adına AK Parti Niğde Milletvekillerimiz Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye teşekkür ediyoruz. Çiftehan olarak milletvekillerimizin ilgi ve desteklerinden memnunuz. İlk müjdeleri sağlık alanında oldu. Milletvekillerimizle uyum içinde daha güzel bir Çiftehan için var gücümüzle çabalıyoruz”.

Güzide bir turizm merkezi olan Çiftehan’ın özellikle ulaşım ve sağlık alanlarında hayata geçecek projelerle örnek bir belde olması için azami özen gösterdiklerini belirten Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi ise talepleri, beklentileri imkânlar doğrultusunda karşılamaya devam edeceklerini ve yeni yatırım müjdeleri vereceklerini söylediler. 




Editör: TE Bilişim