Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde ikinci kez Ulukışla Belediye Başkanı seçilen Ali Uğurlu mazbatasını aldı. AK Parti Ulukışla Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimlerde ikinci kez seçilen Ali Uğurlu, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte adliyeye giderek mazbatasını aldı.

Mazbata töreninde AK Parti Milletvekili Selim Gültekin, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Ak Parti ilçe başkanı ve teşkilat mensupları da yer aldı.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Uğurlu, “Öncelikle Ulukışla halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu mazbata Ulukışla Halkının emanetidir. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Ulukışla’mıza hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için de elimizden geleni yaptık. Bu beş yılda yaptıklarımızı zaman zaman size anlattım. Bu süreçte bizlerle beraber bu hizmetlere katkı sağlayan bir önceki belediye meclis üyelerime buradan teşekkür ediyorum. Yeni dönemimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim