İstiklal savaşı destanını yazan ve önce Kore sonra da Kıbrıs harekatları ile savaş gücünün hayranlığını bir kat daha arttıran ülkemiz, bu gün ne hallare geldi. Teknoloji ve ekonomi açısından daha güçlü olmamıza rağmen, bugün ülkemize bir saldırı olsa acaba ne olur?

 

Açıkca işimiz çok zor! Kaç cephede savaşacağız bir düşünün. Evet, daha öncede her cephede savaş kazanmış bir milletiz de, o zaman ülkemizde bir birlik ve beraberlik vardı. Şimdi esas düşman artık içimizde. Bu ülkede vatanına zarar veren böyle bir zaman olmamıştır. Sebebi nedir dersek; herşeyden önce kendilerini dindar gösteren toplumların hidayeti bilmemeleri (kendilerini mümin zannetmeleri nedeni ile) ecnebilere peşkeş çekmeyi marifet zanneden güruhlar.Ne yani islamın beş şartını namazını kılmak yetmiyormu ? Diyeceksiniz. Bakalım Allah ne diyor bakalım.

TEVBE - 54: Ve mâ meneahum en tukbele minhum nefekâtuhum illâ ennehum keferû billâhi ve bi resûlihî ve lâ ye’tûnes salâte illâ ve humkusâlâ ve lâ yunfikûne illâ ve hum kârihûn(kârihûne).Ve onların infâklerinin, onlardan kabul edilmesine mani olan şey, ancak Allah'ı ve O'nun resûllerini inkâr etmeleri ve namaza üşenerek gelmeleri ve onların ancak kerih görerek infâk etmeleridir.

Demek ki namaz kılmak da yetmiyor, birlik ve beraberlik bitmiş ve  mümin olamadığımız da meydanda. Memlekete beş kuruş faydası olmayanların nasıl düşmanca zarar verdikleri görülüyor. Peki şu an bir savaş çıksa ki her tarafımız savaş halinde! İçteki düşmanlar ile mi savaşacağız? Dışardaki düşmanlar ile mi? Hemen pkk diye yorumlamayın; bu memlekete zarar veren ve sosyal yapıları tahrip etmekten kaçınmayan, gerçek çapulcu olduklarını ispat eden, ne idüğü belirsiz kişiler. Eğer birlikteliği sağlayamazsak bu devlete taş atan çocuklarını alkışlayan aileler ile birlikte yaptıklarında dolayı, sevilmediklerini kendilerine yakınları söylemeli ki birlik beraberliği unutmasınlar fırkalara ayrılmasınlar.

MU'MİN - 30: Ve kâlellezî âmene yâ kavmi innî ehâfu aleykum misle yevmil ahzâb (ahzâbi). Ve âmenû olan adam şöyle dedi: "Ey kavmim, muhakkak ki ben, ahzab günü (fırkalara ayrılmışların günü) gibi bir günün, size (gelmesinden) korkuyorum!"

Mutlaka birisi fırkalaşma gününün korkulacak bir gün olduğunu söylemeli. Söylemeliki böl parçala fikri siyonist bir fikirdir ve insanlığın mahvolmasına götürür.

Unutmayın bu ülke için atalarımız şehit olmaktan çekinmediler torunlarının refahı için. SİZ NE YAPIYORSUNUZ?