Kadir Has Üniversitesi tarafından 9 yıldır geleneksel olarak gerçekleştirilen “Bilişim Teknolojileri Şenliği” ile “Yılın en HAS Bilişimcileri Ödül Töreni’nin de Webroot, yılın en çok beğenilen antivirüs programı seçilerek ödül aldı.

Virüslere ve casus yazılımlara karşı ‘ödüllü’ korumaya sahip Webroot, dünyada ilk Spy Sweeper özelliğiyi ile tanınmıştır. Türkiye’ye Servodata ile 2010 yılında giriş yaptı. Fakat kısa sürede kurumsal ve bireysel tarafta rakiplerine fark atarak birçok başarı hikayesine imza atmış bulunmaktadır.

Kurumsal taraftaki başarısının yanında, bireysel ürünleri de bulunan Webroot, Internet Security Essentials, Antivirüs with Spy Sweeper ve Spy Sweeper olmak üzere 3 ürünü ile de tüm teknoloji marketlerinden ve dağıtıcılardan temin edilebilmektedir.

Ürünler arasında en yüksek koruma düzeyini sağlayan Webroot Internet Security Essential, hızdan feragat etmeden bildisayarınızı güvenli halde tutmanızı sağlamaktadır. Kolay, sezgisel arayüzü ile güvenliğinizi görüntülemenize ve güvende kalmanız için uygun hareketi seçmenize izin vermektedir.

Webroot Antivirüs with Spy Sweeper ve Spy Sweeper ise; yazılım teknolojisi ile endüstri lideri antivirüs korumasını tek bir programda bir araya getirmiştir. İster mevcut bulaşmayı temizlemeye ihtiyacınız olsun, isterseniz internet ortamında, endişelenmeden gezinmek isteyin, bu ödüllü yazılım, virüslere, casus yazılımlara, trojanlara, rootkitlere, tuş kaydedicilere ve diğer tehlikeli kötü maçlı yazılımlara karşı en iyi korumayı sağlamaktadır.

Dünyada ilk Spy Sweeper özelliği ile tanınan Webroot Spy Sweeper, en gelişmiş anti-casus programlarının tespit ve gidermesindeki yeni gelişmelere, anti-casus yazılım endüstrisine liderlik etmeye devam etmektedir. Diğer anti casus yazılım teknolojilerinden daha etkli olduğu ispatlanmış olan bu ödüllü yazılımı antivirüs programınızın yanına yükleyebilir ve korumanızı en üst düzeye çıkarabilirsiniz.



Editör: TE Bilişim