Samsung’un baştan aşağı yenilenen teknolojisiyle mobil deneyimi baştan tanımlayan akıllı telefonları Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge ile bu yazın en güzel selfielerini siz çekin.

Küresel trendlere öncülük ederek tüketicilerinin tercih ve alışkanlıklarını algılayıp ürünlerini şekillendiren Samsung, son zamanların en çok konuşulan selfie trendine de öncülük ediyor. Samsung’un son teknoloji ürünleri Galaxy S6 ve S6 edge inanılmaz canlı ve parlak renkler sunan ön (5MP) ve arka(16MP) kameralara sahip. Yüksek kamera kalitesiyle, Galaxy S6 ve S6 edge ,selfie tutkunlarına özel bir fotoğraf çekim modu sunuyor.Galaxy S6 ve S6 edge modellerinde geliştirilmiş Güzel Yüz Mod’u selfie tutkunlarının vazgeçilmezi haline geliyor.

Ayrıca F1.9 mercekleri, hem ön hem de arka kameralarda yer alan yüksek çözünürlüklü sensörler, karanlıkta dahi yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Üstelik yeni Hızlı Başlat özelliği kullanıcıların ana ekran düğmesini çift tıklayarak herhangi bir ekrandan kameraya yalnızca 0,7 saniye* içinde hızlı ve doğrudan erişmelerini sağlıyor. Bu ileri kamera fonksiyonları, kullanıcıların en değerli ve kişisel anlarını kaliteden ödün vermeksizin istedikleri an ölümsüzleştirmelerini mümkün kılıyor.

10 adımda Güzel Yüz Mod’u ile kusursuz selfieler

1.      Ön kamerayı açın ve selfie modunu seçin

2.      Selfinizi çekin

3.      Fotoğrafınızı seçin ve düzenle ikonuna basın

4.      Foto düzenleyici ikonuna ve daha sonra portre ikonuna tıklayın.

5.      Büyük gözler ayarı ile gözlerinizi ön plana çıkarın.

6.      Yüzü yumuşat ayarı ile cildinizi kusursuzlaştırın.

7.      Yüzü incelt ayarı ile yüzünüzü inceltin.

8.     Yaptığınız değişiklikleri sonlandırmak için uygula tuşuna basın.

9.     Kaydet tuşuna basın.

10. Kusursuz selfieniz hazır.


Editör: TE Bilişim