Tureks Uluslar arası Fuarcılık tarafından geçen yıl ilk kez başarılı bir şekilde organize edilen Onlysoft; Türkiye’de yazılım sektörünü bir araya getiren ve fuar çatısı altında toplayan tek organizasyon.
 
Bu yıl 27–29 Ekim 2011 tarihlerinde Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezinde organize edilecek olan Onlysoft 2. İnternet Dünyası& Yazılım Uzmanlık Fuarı hem yurtiçi hem de yurtdışı ziyaretçisine yönelik planlanıyor.
 
Onlysoft Fuarı yazılım sektörüne özel özgün içeriğiyle,1.6 milyar dolarlık iş hacmi ve sektörde 3500 faal işletme sayısı ile birbirinden başarılı işlere imza atan Türk yazılım sektörünün kendi fuarını yaşayacak olgunluğa eriştiğini göstermiş oldu.
 
 
ONLYSOFT BU YIL KOMŞU ÜLKELERE AĞIRLIK VERİYOR
Fuarın yurtdışı ziyaretçi çalışmaları sektör profesyonellerine hitap ediyor. Şu ana kadar Almanya, Suriye ve Gürcistan’daki ICT profesyonellerine birebir çalışmalarla tanıtıldı. Sırada Ürdün, Lübnan, İran, Rusya, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Yunanistan var.
 
Ayrıca bu yıl Almanya, İspanya, ABD ve Hindistan’dan gelen Uluslararası firmaları fuarda katılımcı olarak göreceğiz. Orta Asya ve Orta Doğu’dan ise seçkin firmaların profesyonellerini ziyaretçi olarak ağırlayacağız.
 
Fuar aynı zamanda sektörün iç piyasadaki hareketine de önemli ivme kazandırmayı, Türkiye’de yazılım sektörünün kendi vizyonunu belirlemesine yardımcı olacak bir platform olmayı planlıyor.

 
Onlsoft yurtiçi ziyaretçi çalışmaları tüm iş dünyasını kapsayacak bir şekilde organize ediliyor.

Onlsoft için en büyük kurumsal şirketlerden en küçük ölçekli kobilere, bilişim sektörü, kamu kurum kuruluşlarından, eğitim ve sağlık kuruluşlarına kadar çok geniş bir yelpazeye hitap eden bir organizasyon yapılıyor.
 
Fuarın yurtiçi ziyaretçi profili gerçekten çok kalabalık. Neredeyse iş dünyasının tamamı. Çünkü yazılım çözümü bir şirket yada kurumun iş yapabilmesi için neredeyse telefon kadar gerekli artık. Bu nedenle fuarın duyurusu için tanıtım planımızın stratejik planlamasını titizlikle gerçekleştiriliyor. Öncelikle firma ve kurumların BT Yöneticileri ve üst yönetimlerine ulaşmamızı sağlayacak iletişim kanalları üzerinde yoğunlaşılıyor.
 
Büyük ölçekli kurumsal organizasyonların yanı sıra ekonominin lokomotifi kobiler de Onlysoft’ un önemli hedef ziyaretçileri arasında yer alıyor.
 
Onlysoft fuarı tüm etkinlikleri, konferans ve panelleri ile bu organizasyondaki bilgi akışı ile katılımcı hem de ziyaretçi olarak dahil olan herkese bir fuardan çok daha fazlasını sunmayı hedefliyor
 
 
 
Erp, Crm, İş Zekası, Sektörel İş Çözümleri, İnternet Çözümleri, E- Devlet, E-Sağlık, E-Eğitim ve  Kobilere özel en yaratıcı program çözümlerinin sunulduğu tanıtımlar, ihtiyaç sahibi profesyonellerin araştırmaları için oldukça verimli bir laboratuar ortamı oluşturacak.
 
Onlysoft Fuarı; sektörde yer alan ve her geçen gün katılan birçok firmanın ortak bir buluşma noktası olacağını olacak.


Editör: TE Bilişim