Niğde Televizyonu artık Android uygulaması ile IOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve cihaz kullanıcılarına daha kolay ulaşıyor.

Her yerden ulaşılabilir olmayı hedefleyen Niğde Tv şimdi artık tüm akıllı telefonlardan ulaşılabilir hale geldi.

Cep telefonları ve cihazlarından sisteme giriş yapan izleyiciler Niğde Tv uygulamasını indirerek Niğde Tv'yi cep telefonlarına taşıyor ve Niğde Tv' nin haberleri, programları, yayın akışı, son dakika gelişmeleri gibi bilgilerine anında ulaşıyor.

Gündemi yakından takip eden, kamuoyuna kentteki gelişmeleri aktaran Niğde Tv günümüz teknolojisine ayak uydurarak hem resmi web sayfasında hem sosyal medyada yer alıyordu, bununla yetinmeyen Niğde Televizyonu yönetimi uydu yayını hazırlıklarına devam ederken akıllı telefonlarda da yerini aldı.
'' Değişiyoruz , Gelişiyoruz'' sloganı ile daha da ileriye gitmeyi hedefliyoruz diyen Niğde Tv Genel Müdürü Cumali Adıgüzel Niğde Tv'nin yepyeni uygulaması ile ilgili açıklama yaptı.

Adıgüzel; Artık akıllı cep telefonlarında da yerimizi aldık Google Play Store ve App Store'den Niğde Tv uygulamasını indiren kullanıcılar Niğde Televizyonunu cep telefonlarından Android uygulaması ile IOS işletim sistemine sahip cihazlarından takip edebilecekler dedi.

''Günümüzün en popüler iletişim aracı olan cep telefonları halkın büyük çoğunluğunun sahip olduğu bir araç olması ile yerel ve ulusal bazda haberlere ulaşmayı daha pratik hale getiriyor, izleyicilerimize daha etkili, pratik ve kolay yoldan ulaşma imkanını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor.'' diyen Niğde Televizyonu Genel Müdürü Cumali Adıgüzel uydu yayını hakkında da bilgi verdi.

Büyük bütçelerle uydu yayınına devam edebilecek olan, Niğde'nin tek yerel televizyonu olan Niğde Tv'ye destek verilmesi halinde kanalımız uydu yayınındaki yerini en kısa zamanda yeniden alacaktır diyen Cumali Adıgüzel '' Karalasal yayından ulaşamadığımız izleyicilerimize, resmi web sayfası, canlı internet yayıncılığı, Twitter ve Facebook'un yanı sıra mobil yayıncılıkla akıllı telefonlarla da ulaşmak hedefindeyiz. '' dedi.




Editör: TE Bilişim