Niğde Teknopark dünyada büyük ivme kazananan ve ülkelerin ekonomisine yüksek katma değer katan digital oyunlar konusunda önemli bir etkinliğe imza atıyor. 

Global  oyun devi Netmarble ile Niğde Teknopark  Niğdeli oyun geliştiricileri ile buluşacak. HyperJam'2020 etkinliği Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak. 

Global Oyun devi Netmarble EMEA’nın Hyper Hits Project programı tüm dünyadaki mobil oyun geliştiricileri ve ekipleri ile mobil oyun stüdyolarına açık. Program özellikle casual ve hyper-casual türü oyunların geliştiricileri için hem maddi hem de danışmanlık desteği sunarak uluslararası alanda başarı kazanmaya giden yolda bir başlangıç noktası olmayı amaçlıyor. Program kapsamında pazarlama, işletme, soru-cevap, müşteri desteği, yerelleştirme gibi tüm yayıncılık hizmetlerine desteğin yanı sıra finans desteği de sağlanıyor.

Niğde'de yapılacak etkinliğe katılmak ve bilgi  için Lütfen Tıklayın

Hyper Hits Project programı kapsamında Niğde Teknopark evsahipliğinde gerçekleştireceğimiz HyperJam’20 – Niğde Teknopark için başvurular başladı.


Hyper Hits Project Nedir?

Netmarble EMEA’nın Hyper Hits Project programı tüm dünyadaki mobil oyun geliştiricileri ve ekipleri ile mobil oyun stüdyolarına açık. Program özellikle casual ve hyper-casual türü oyunların geliştiricileri için hem maddi hem de danışmanlık desteği sunarak uluslararası alanda başarı kazanmaya giden yolda bir başlangıç noktası olmayı amaçlıyor. Program kapsamında pazarlama, işletme, soru-cevap, müşteri desteği, yerelleştirme gibi tüm yayıncılık hizmetlerine desteğin yanı sıra finans desteği de sağlanıyor.


HyperJam Nedir?

Netmarble EMEA’nın Hyper Hits Project programı kapsamında düzenlemiş olduğu bir game jamdir. Amaç, bir araya gelerek bir dijital oyun geliştirmektir. Katılımcılar, ortak bir tema ve eşit kısıtlayıcı koşulları paylaşırlar. HyperJam’de katılımcılar 48 saat içerisinde baştan sona bir oyun geliştirmek için çalışır.


Sıkça Sorulan Sorular

HyperJam profesyoneller için midir?

Hayır, HyperJam’e oyun dünyasına ilgili olan herkes katılabilir.

HyperJam’e katılmak için özel yeteneklerim olmalı mı?

olduktan sonra herkesin kendini tanıtması ve ekip kurması için yeterli zamanı olacak.

HyperJam’e gelirken bilgisayar getirmeli miyim?

Evet, bilgisayarının yanında olması iyi olacaktır.

Editör: TE Bilişim