Niğde Belediyesi’nce kısa bir süre önce internet üzerinden yayına sunulan Web TV, toplumun tüm kesimlerinin beğenisini kazanıyor.

Vatandaşlar, günün 24 saati yayın yapan Web TV’nin yayın hayatına başlamasından dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederken, AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç ve İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna da Web TV yayınından dolayı Niğde Belediyesi’ni kutladılar.

İl Başkanı Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Kılıç ve İl Genel Meclisi Başkanı Küçüktuna, Niğde Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda organize ettiği iftar sofrasına katıldıktan sonra Niğde Belediyesi Web TV ekibinin sorularını yanıtladılar.

ÖZDEMİR: “NİĞDE BELEDİYESİ İLKLERE İMZA ATIYOR”
AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi’nin ilklere imza atmaya devam ettiğini belirterek, “Web TV’yi yayın hayatına başlattığı için Niğde Belediyesi’ni tebrik ediyor, emeği geçenleri kutluyorum. Başarılı bir yayın diliyorum” dedi.

KILIÇ: “ WEB TV BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERECEK”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç da Web TV’nin yayın hayatına başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıç, Niğde’nin uydu yayını yapan bir TV kanalının olmadığına dikkat çekerek, “Bunun eksikliğini her zaman hissettik. İnşallah Web TV yayıncılığı bu eksikliği gidermiş olacak” diye konuştu.

KÜÇÜKTUNA: “NİĞDE BELEDİYESİ HER GÜN YENİ HİZMET ÜRETİYOR”
Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna ise Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Niğde Belediyesi’nin halk için her gün yeni bir hizmet sunduğunu anlattı. Küçüktuna, Web TV’nin Niğde Belediyesi hizmetlerinin şeffaf bir şekilde vatandaşlara aktarılması açısından önemli bulduklarını da sözlerine ekledi.


WEB TV İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 
Editör: TE Bilişim