Niğde Belediyesi Web TV, internet üzerinden yayına başladı. “webtv.nigde.bel.tr” adresinden izlenebilen Niğde Belediyesi Web TV’de her 2 saatte bir haber bülteni yayınlanıyor. Günün her saati izlenebilen Niğde Belediyesi Web TV’de, Niğde Belediyesi’nin faaliyetleri, duyurular, anonslar, tanıtım filmleri ve güncel konular başta olmak üzere pek çok alanda yayın yapılıyor.

Niğde’yi ilklerle tanıştıran Niğde Belediyesi’nden şeffaf belediyecilik anlayışı doğrultusunda yeni bir hizmet daha geldi. Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Niğde Belediyesi Web TV, 13 Haziran’dan itibaren yayına başladı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün stüdyosunda uzman bir ekip tarafından hazırlanan yayınlar Niğde Belediyesi Web TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.
Niğde Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan “nigde.bel.tr” adresindeki “Web TV” bölümüne tıklanarak izlenebilen Niğde Belediyesi Web TV, “webtv.nigde.bel.tr” adlı internet adresinden de izleyiciye ulaşabiliyor.

Niğde Belediyesi’nin faaliyetlerinin şeffaf bir şekilde aktarıldığı Web TV, günün 24 saati yayın yaparken, her 2 saatte bir de haber bültenleri yer alıyor. Niğde Belediyesi Web TV’de ayrıca Niğde ve Türkiye gündemiyle ilgili güncel konular, sosyal ve kültürel faaliyetler, duyuru ve anonslar, tanıtım filmleri izleyicilere sunuluyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, teknolojinin baş döndürücü bir hızla gelişmekte olduğu günümüzde, Niğde Belediyesi olarak teknolojik yeniliklere her zaman açık olduklarını belirterek, “Web TV konusu da bu bağlamda bir gereklilik olarak düşünüldü ve uygulamaya geçti. Burada belediyemizin faaliyetlerinin şeffaf bir şekilde halkımıza duyurulması amaçlanırken, ayrıca gündemle ilgili konular da internet üzerinde yayına sunduğumuz Web TV aracılığıyla halkımıza aktarılıyor” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün, Niğde Belediyesi’ne ait bir radyo kurulmasıyla ilgili çalışmalara devam ettiğini de sözlerine ekledi.
 
 

 
Editör: TE Bilişim