Niğde Belediyesi bir ilke daha imza atarak internet üzerinden “Web TV” yayınına başlıyor. 13 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’da startı verilecek olan Niğde Belediyesi Web TV, günün 24 saati yayın yapacak.

Niğde Belediyesi’nin faaliyetlerinin yer aldığı haberler, duyuru ve anonsların yanı sıra Niğde’nin tanıtımının yapılacağı Web TV ekranlarında Niğde’yi ve Niğdelileri ilgilendiren genel haberler, sportif, sosyal ve kültürel yayınlar da yer alacak.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Web TV’de ilk hedeflerinin Niğde’yi öncelikle Niğde’de yaşayanlara tanıtmak olacağını söyledi. Niğde’nin sesini Türkiye’ye ve dünyaya duyurmayı da amaçladıklarını vurgulayan Başkan Akdoğan, “Belediye hizmetlerinin çalışmalarını vatandaşa duyuracak olan Niğde Belediyesi Web TV, haber ağırlıklı bir ekran olacak ama kültürümüzün öne çıkan özellikleri de bu ekranda yer alacak. Web TV, Belediyemizin etki alanını genişletmek, etkileyeceği kitle sayısını artırmak, sadece belediye ile ilgili değil, tüm kurum ve kuruluşlarımızın faaliyetlerine yer vermek gibi görevleri de üstlenmiş olacak” dedi.

NİĞDE BELEDİYE RADYOSU AÇILIYOR
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi Radyosu'nun da önümüzdeki aylar içinde yayın hayatına başlayacağını ifade ederek, “Hem Web TV’den hem belediye radyosundan Niğde’mizdeki gelişmeleri halkımıza duyuracağız. Web TV’de ve Niğde Belediyesi Radyosunda sadece Niğde Belediyesi'ne ait haberler olmayacak. Olumsuz haberler, duyurular da hem radyo hem de Web TV’de yer alabilecek. Örneğin, elektrik kesintisi, su kesintisi, doğalgaz ile ilgili sorunlar da duyuru olarak bu ekranda ve radyoda halkımıza anında ulaştırılacak” diye konuştu.

Bu arada 13 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’da yayın hayatına başlayacak olan Niğde Belediyesi Web TV, “webtv.nigde.bel.tr” adlı internet adresinden izlenebilecek. Android sistemdeki cep telefonlarından da izlenebilecek olan Niğde Belediyesi Web TV’de her 2 saatte bir haber bülteni yer alacak. Günün 24 saati yayın yapacak olan Niğde Belediyesi Web TV, Niğde Belediye Başkanlığı’nın resmi internet sitesi olan “niğde.bel.tr” adresindeki “Web TV” bölümüne tıklanarak da izlenebilecek.



 
 
Editör: TE Bilişim