Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının oluru ile Niğde Bilim Sanayı ve Teknoloji İl Müdürlüğüne Metin Bilim atandı 


Niğde İl Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde,  Bilim ve Teknoloji Genel Müdürü hemşerimiz  Cevahir UZKURT, görevlendirme olurunu elden teslim ederek yeni görevinde Metin BİTİM’ e başarılar diledi.

Sanayinin gelişiminin Yüksek teknolojili Ürünlerin imalatı ile olacağını, bunun da Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği ile olabileceğine değinen Genel Müdür Cevahir UZKURT, Niğde Bilim, Sanayi ve Teknolji İl Müdürlüğünün, yeni görevlendirme ile Niğdemizin gelişimine katkı sağlayan, bundan sonra yapacağı faaliyetlerle halkımızı sanayi ürünleri ve ölçü aletleri konusunda bilinçlendirici, verimlilik konusunda farkındalık yaratacak şekilde görev yapacağına inandığını ifade etti.

 


Metin BİTİM’in kısa özgeçmişi;




2002 de Niğde Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2004 yılında vatani görevini asteğmen olarak tamamlayarak Niğde TEDAŞ müessese müdürlüğünde kontrol mühendisi olarak göreve başladı. TEDAŞ’ ta kontrol Mühendisliği, Başmühendislik, Proje ve Tesis Şube Müdürlüğü, Bor, Altunhisar, Ulukışla İlçelerinden sorumlu Bor İşletme BaşMühendisliği görevlerinde bulundu. 2012 yılında Niğde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde Mühendis olarak geçti.


Yine 2012 yılında Niğde Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Evli ve 1 çocuk babasıdır.  







Editör: TE Bilişim