Türkiye'nin en köklü ve önemli yazılım şirketlerinden biri olan Dayneks Yazılım A.Ş.'nin Sosyal Medya ve Grafik uzmanları ile kaçırılmayacak bir eğitim programı geçtiğimiz hafta başında başlamıştı. Eğitimle birlikte Sosyal Medya Uzmanlığı ve Grafik Tasarımı alanında içerik hazırlama gibi konularının yer aldığı kursta şirket bünyesinde çalıştırılmak üzere eğitim programı başlatıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi merkez yerleşkesi Teknopark A.Ş.’de pandemi kurallarına uygun olarak verilen Sosyal medya ve grafik alanındaki eğitimler 1 ay boyunca; sosyal medya alanında algı yönetiminden medya okuryazarlığına, içerik üretiminden ekipman kullanımına, kurgudan ışık ve ses kullanımına kadar alanında uzman eğitimciler tarafından eğitimler veriliyor.

Eğitimler teorik, pratik ve uygulamalı olmak üzere 3 temel kategoride veriliyor. Teorik ve Pratik eğitimi alan kursiyerler ayrıca sosyal medya platformları Facebook, Twitter ve İnstagram dahil tüm sosyal medya mecralarının dinamiklerini, görsellerini hazırlamak için gerekli aplikasyonları, içerik stratejisinde faydalanabilecekleri toolları, reklamlar için doğru hedef kitle doğru içerik uyumunu uygulamalı olarak öğreniyorlar.


Dünyanın en büyük arama motoru optimizasyonu, sosyal medya reklamcılığı Google’ın Premium Partneri olan ve İnstagram, Facebook ve Youtube ile akredite çalışan Dayneks bünyesindeki WOY ekibi ile işletme sahiplerini e-ticaret için gerekli olan profesyonel ekibi kurmak, yönetmek ve en önemlisi tüm bunların getireceği maliyetleri aşağıya çekme konusunda oldukça rahatlatmaktadır.

Sosyal Medya ve Grafik uzmanlığı eğitimlerinin devam edeceğini de belirten Dayneks A.Ş. yetkilileri bu alanda 100 kişilik bir istidamın planlandığını belirttiler. İlerleyen günlerde yazılım alanı ile ilgili bir eğitimin verileceğinin bilgisi de verilirken kayıt işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Kayıt işlemlerini yapmak isteyen adaylar [email protected] adresinden veya 0 530 307 2311 numaralı telefondan yapabilir.

Editör: TE Bilişim