Derler ya işimiz Allaha kaldı, aynen öyle! Ama iyi ki Allahımız var! Yaradan ilahi adaletini ne güzel tecelli ettiriyor!
AKP iktidarı istese bir saat içinde bulabileceği ama bulmadığı kaset komplocularının ardında kimlerin olduğuna dair işaretleri önceki gün verdi.
Yer Diyarbakır Meydanı.
Tayyip Erdoğan kürsüde şunları söylüyor:
- “BDP’nin ilgililerinden biri açıklama yapıyor. Ses kayıtları öyle zannediyorum ki bugün yarın yayınlanabilir. Ne diyor biliyor musunuz. Elazığ’da biz güçlü değiliz, dolayısı ile biz MHP’yi  destekliyelim.”
Bu konuşmadan tam yarım saat sonra Başbakanın sözünü ettiği o dinleme kaydı internete düşüyor.
Hangi sitelere mi?
Habervaktim, Haber 7 ve Samanyolu Haber ki bu üç haber portalı AKP’nin militanı haber siteleridir.
Durun bitmedi...
Başbakanın basın danışmanı Lütfullah Göktaş baktı ki bu tablo Başbakanın suçüstü olması yani dinleme ve sızdırma gibi belden aşağı vuruşlardan haberdar olduğunu ispatlıyor, hemen telefona sarılıp o dinleme kasetlerinin yayınını durduruyor.
Söyleyin bana nedir bu tablo?
Bir Başbakan seçim meydanında gizli elde edilmiş ses kayıtları bugün yarın yayınlanır diyorsa nedir bunun anlamı?..
Bu tablodan sonra birileri çıksa ve eyy Tayyip Erdoğan MHP için servis edilen malum kasetlerden de tıpkı bu telefon dinlemesi misali haberin var mıydı sorusunu sorsa ne cevap verecek?
Ey görmeyen gözler, duymayan kulaklar işte her şey ortada  değil mi?
Allah söyletti deyişine bu kadar yakışan bir durum tasavvur edilemez!
Devlet Bey, bırak Hilal Kartı şunu bunu, işte sana müthiş pas; ki veren Tayyip Erdoğan’dır; at artık şu golleri...

AKLIN YOLU...
İskenderpaşa cemaati, “AKP-ABD İslamına” dur dedi!
Mânâ dünyamızın sembol isimlerinden Mehmet Zahit Kotku Hazretlerinin izinde olan sevenleri, önceki gün tarihe not düşecek bir adım attı ve daha önce destek olduğu AKP’ye hayır diyerek bu seçimde MHP’yi adres gösterdi.
Grup ya da cemaatin resmi internet sitesi olan(http://www.iskenderpasa.com) sitesinden yapılan duyuruda  açıktan AKP’ye tavır alınıp MHP’ye oy çağrısı yapılırken aynen şu ifadeler kullanıldı:
“Maneviyat bahçemize dadanmış domuz  sürülerini, sırtlanları, hain köpekleri, kurnaz tilkileri, leş kargalarını, kanımızı, canımızı, değerlerimizi, zenginliklerimizi emmeye yeltenen sülükleri, asalakları silkeleyin.” 
Bazıları bilmez, İskender Paşa Cemaati büyük bir camiadır ve etki alanı çok  geniştir.
Bu cemaatin en önemli; özelliği Allah yolunda yürümeleri ve de milli olmaları yani dış dinamikler tarafından kontrol altında tutulmamalarıdır.
Genç kuşaklar bilmez; Zahit Kotku Hazretleri, Turgut  ve Korkut Özal’dan Necmettin Erbakan’a kadar pek çok devlet büyüğünün önünde hürmetle eğildiği bir iman abidesiydi.
Bu cemaatin, bazıları gibi devleti içerden ele geçirmek  şeklinde sinsi hedefleri hiç olmadı ve Yaradanın ismini kullanarak para-pul toplama işlerine de girmedi.
Zahit Kotku Hazretlerinden sonra damat Esat Coşan Bey bayrağı devraldı ve o da yıllarca bunu şerefle taşıdı.. Esat  Bey’in Avustralya’da bir trafik kazası sonucu rahmete kavuşması sonrasında ise her şeyi ile babasının oğlu ve dedesinin torunu olan Nurettin Coşan Bey onların adına yola devam ediyor.
Çok büyük bir etki sahası olan bu cemaatin AKP’yi defterden silmesi, ve MHP’yi işaret etmesi şu bakımlardan çok önemlidir:
Birincisi, pek çok milli cemaat gibi İskender Paşa Grubu da AKP’nin Muhammed Aleyhisselamın Müslümanlığı yerine USA  islamını kabul ettiğini gördü ve buna başkaldırdı. (USA ya da Amerikan islamı Kelime-i Tevhitten Muhammedun Resulullahı   kaldıran ve  İslamla beraber Hıristıyanlıkla Museviliği  birleştiren yeni islam anlayışıdır)
İkinci husus, İskender Paşa Cemaati ülkemizin tıpkı Milli Mücadele yıllarında olduğu gibi vatanın bölünme noktasına dolu dizgin gitmekte olduğunu gördü ve bölünmeme adına risk alarak iktidara meydan okudu.
Bazılarına abartılı gelebilir ama bu gelişme fevkalade önemli, zira  bu olay  AKP’nin maskesini düşüren önemli bir hadisedir.
İyi ki bu ülkede Zahit  Kotku’nun  izinde yürüyen Nurettin Coşan ve benzeri mânâ önderleri var.
Sadece onlar değil, Süleymancı diye bilinen kardeşlerimiz de aynı çizgidedir, keza onlar gibi daha çok camia var...
Evet mübarek dinimizi  USA islamı olmaktan ve de Tayyib’in onu istismarından kurtardığımız gün hem ülkemiz hem de inancımız  kurtulacaktır... Bunun için de bu cemaatler ve önderleri çok önemlidir... Görmeyen gözlere, duymayan kulaklara duyurulur!

ŞAŞKIN ÖRDEKLER
Sultan Tayyib’i protesto edene ölüm!
Onlar eşkıya imiş!
Öyle söylüyor Başbakan!
Peki kim mi bu eşkıyalar?
Hopa’da Tayyip Sultan hazretlerini protesto edenler!..
Tamam taş atmak ve benzeri kanunsuzluklar elbette yanlış ama sorarım size bunun karşılığı insanlara ölüm kusmak  mıdır?
Her şey ortada, ölen öğretmen Metin Lokumcu polisin gazı sonucu kalp krizi geçirmiş!
Önce şunu belirtelim hadise sunulduğu gibi değil, Hopa’da bir grup HES’leri protesto etmek ve doğa kıyımından Başbakanla beraber gelecek medyayı haberdar etmek için yasal bir gösteri yapıyor.
Ama  o da ne?
Tayyiban polisleri  yasal  gösteri yapanları copluyor ve gaz sıkıyor.
Göstericiler de tam bu esnada  galeyana gelip şehre giren Başbakan’ın konvoyuna taş atmaya başlıyor.
Yani  polis dövmese ve gaz sıkmasa olay bile çıkmayacak ama amaç Tayyip’e yaranmak ya, polis vuruyor da vuruyor ve - kastı olmasa da- öldürüyor! Öfke büyüyor.
Ondan sonra da bunun adı eşkıyanın şehre inmesi oluyor öyle mi!