Neva Kozmetik, 2013-2014 Sonbahar-Kış saç modasını belirledi: Ekstra hacim ve ıslak görünüm. Neva Kozmetik’in doğal, zahmetsiz, her saç tipine, her boy saça uygun sezon trendine uygun saç modelleri için geliştirdiği NFX Xtreme Saç Köpüğü, kadınların vazgeçilmezi olacak.

Neva Kozmetik, 2013-2014 Sonbahar-Kış saç modası modelleri için son derece kolaylıkla uygulayabileceğiniz NFX Xtreme Saç Köpüğü ile en önemli yardımcınız olacak.

Dağınık topuzlar, birkaç sezondur modası geçmeyen örgüler, ıslak görünümlü arkaya taranmış saçlar NFX Xtreme Saç Köpüğü ile kısa sürede uygulayabileceğiniz sezon trendleri… Üstelik bu sezon Eyvah saçlarım kabardı diye endişe etmeyeceğiniz bir dönem. Kabaran saçların dert olduğu günlerin geride kalacağı yeni sezonda, ekstra hacim modasıyla saçlarınıza dilediğiniz kadar hacim verebilirsiniz.

Düz, sıkıca toplanmış görüntüsünün aksine asi ve salaş dağınık topuzların moda olduğu yeni sezonda, topuzunuzu NFX Xtreme Saç Köpüğü ile sabitleyebilirsiniz.

Birkaç sezondur modasını kaybetmeyen her türlü örgü ile saçlarınızda sınır tanımadan yepyeni modeller yaratabileceğiniz gibi, NFX Xtreme Saç Köpüğü ile de gün boyu bozulmayan yenilikçi modeller oluşturabileceksiniz.

Sezon modasının geçen sezondan devraldığı bir başka saç modeli ise ıslak görünüm. Sanki biraz önce denizden ya da banyodan çıkmışsınız gibi duran saçlar, yaz günlerinde olduğu gibi kış mevsiminde de kurtarıcımız olacak. Aynı görüntüyü kışın da devam ettirmek için NFX Xtreme Saç Köpüğü ile tepeden başlayarak saçlarınıza biraz hacim vermek ve arkaya doğru taramak yeterli olacak.

Fiyatı 10.00 TL


Editör: TE Bilişim