Yenilenen ambalajları ve etkisi artan formülleri ile sezona hızlı bir giriş yapan Neva Kozmetik, mevsim değişikliğinde saçlara bakım yaparak deniz, havuz ve güneşin zararlı etkilerinden kurtulmayı öneriyor. Neva Kozmetik’in saçları güçlendirmek için özel olarak geliştirdiği, Nevacare Nutritive bakım ürünleri ile saçlar daha parlak ve dayanıklı olacak.

Sonbaharın iyiden iyiye etkisini gösterdiği şu günlerde, Neva Kozmetik yaz aylarında yıpranan saçlarınızın ihtiyacı olan nem ve parlaklığı yeniden kazandırmak için özel bir bakım paketi öneriyor.

Saçlar yaz güneşinin, tuzlu suyun veya klorun etkisiyle daha fazla yıpranıyor, kuruyor ve sağlıklı parlaklığa dönüş zor bir sürece girebiliyor. Saç renklerinin açıldığı yaz aylarında röfle ve daha açık renk saç tonları tercih edilmesi, saça daha fazla yıpratıcı kimyasal maddenin uygulanması anlamına geliyor.

Neva Kozmetik laboratuvarlarında özel yıpranma testleriyle geliştirilen Nevacare Nutrıtıve ürünleri ile her gün duşta ve fön çektirmeden önce çok basit birkaç uygulamayla hem yıpranan saçlarınızı onarabilir, hem de yıpranmalarını önleyebilirsiniz.

NEVACARE NUTRITIVE Repair Saç Bakım Kremi, onarıcı özelliği ile saçlarınıza canlılık ve parlaklık kazandırıyor. Kurumaya meyilli saçlarınıza nem kazandırmakla birlikte, saçlarınızı besleyerek, daha hacimli görünmesini sağlıyor. Nevacare Nutritive Repair Saç Bakım Kremi’ni saçlarınıza uygulayarak deniz, havuz ve güneşin yıpratıcı etkisinden kurtulabilirsiniz.Fiyatı: 25 TL

NEVA KOZMETİK HAKKINDA;

NEVA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş., 1991 yılında kurulmuştur. Türkiye'de jöle üretimine başlayan ilk firmalardan olan NEVA KOZMETİK, "önce kalite" ilkesiyle üretimine başladığı Nevaform Briyantin ve Nevaform Saç Jölesi ürünleriyle Türkiye kozmetik pazarına başarılı bir giriş yapmıştır. Ürün yelpazesine eklenen Nevaform Permanant Losyonu ve Nevaform Saç Spreyi ürünlerinden sonra, 1996 yılında Türkiye'nin ilk yerli saç boyasını Nevacolor markasıyla pazara sunmuştur. Halen; saç boyası, saç bakımı, şekillendirme ve perma olmak üzere dört farklı kategoride üretim yapan Neva Kozmetik, tüp saç boyasında Türkiye lideridir.

 

Editör: TE Bilişim