Farklı alanlardaki başarılarıyla gündemden düşmeyen, ekranların sevilen yüzü, sunucu ve yazar Ömür Gedik, bu kez de aksesuar seçimleriyle adından söz ettiriyor. Ömür Gedik, tarzını tamamlayan aksesuar ve takılarını, Türkiye’nin aksesuar gurularının buluşma noktasıAksesuaraski.com’dan seçti. Ömür Gedik seçtiği ve günün her anında rahatlıkla kullanılabilecek; kolye, küpe, yüzük, bilezik, çanta, kemer, cüzdan, ayakkabı, Ipad kılıfı, saç aksesuarı, şapka, saat ve beden takıları önerilerini Aksesuaraski.com takipçileriyle paylaştı.Alışveriş sitesini ziyaret eden aksesuar severler, Ömür Gedik sizin için seçti” adlı bölümü tıklayarak, Gedik’in seçtiği ürünlere ulaşabiliyor. 



Nilgün Ata, Nili Silver by Elif Barut, Özlen, The Gali Collection, Toosis, Ümit Aybek, Zerger By Nesrin Dugan, Örge Tulga, Özlem Mardin, Zargun, Nazan Eksen Pauwels, Melike Gündüz, Figen Yılmaz Akkan, MeYou, Bizanka, Antonio Miro gibi önemli markalara yer veren Aksesuaraski.com, yeni yılda sevdiklerine özel sürpriz yapmak isteyenleri de unutmuyor. Site, kadınlara yönelik kolye, küpe, yüzük, bilezik, çanta, kemer, cüzdan, ayakkabı, Ipad kılıfı, saç aksesuarı, şapka, saat ve beden takısı seçeneklerini sunuyor. Erkeklerin aksesuar ihtiyaçlarına da öncelik veren site, erkek tüketicileri; ayakkabı, kemer, cüzdan, Ipad kılıfı, çanta, kol düğmesi ve kravat alternatifleriyle buluşturuyor. Geniş ürün yelpazesine sahip site, ayrıca kitap ayracı, kalem, Amerikan servis çeşitleri, yastık kılıfı, mutfak önlüğü, ev aksesuarları gibi ek hediye seçeneklerine de yer veriyor.  


E-bülten servisine üye olan kullanıcılarına, yeni tasarımları ve ürünleri konusunda düzenli bilgi alma seçeneği sunan sitenin kampanyalarına,twitter.com/AksesuarAski ve facebook.com/pages/Aksesuar-Aşkı sosyal ağları üzerinden de ulaşılabiliyor. Sitenin blog.aksesuaraski.comblog sayfası ise en son trend haberlerini takipçileriyle paylaşıyor.



Editör: TE Bilişim