Kadınların yıllardır vazgeçilmez saç boyası ve saç bakım markası NEVACOLOR’un üreticisi Neva Kozmetik, yepyeni amonyaksız ve kalıcı saç boyası BOTANIC ile saç boyasında aradığınızdan fazlasını sunuyor.


Türkiye’nin ilk yerli saç boyası üretici firması Neva Kozmetik’in Türkiye’de ilk kez ürettiği amonyaksız BOTANIC Saç Boyası, özel olarak geliştirilen CRT Teknolojisi’nin renk tutma özelliği sayesinde, saçlarda yarattığı yüzde 100 beyaz kapatma ve kalıcılık ile devrim yaratıyor. Bu teknoloji sayesinde, saçlarınızda renklerin etkisi koruyucu su geçirmez silikon polimerleri tedavisi ile artıyor.

 
Adeta kokusuz bir iksir olan BOTANIC Saç Boyası’nın amonyaksız ve parabensiz formülü, cildinizde tahrişi önleyerek, bir türlü alışamadığınız ve alerjik bünyeler için de zararlı olan boya kokusunu tamamen yok ediyor.


Güçlü antioksidan özelliği sayesinde saç ve saç derisini serbest radikallerden koruyan BOTANIC Saç Boyası, Biocorno Vitamin Yağı, Macadamia Yağı, Jojoba Yağı, Argan Yağı gibi özel yağlarla oluşturduğu koruma filmiyle saç tellerinize ekstra özen göstererek, eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Kadınların saç boyasından beklentilerine, beyazları yüzde yüz kapatarak, istenilen rengin birebir elde edilmesini sağlayarak cevap veren BOTANIC Saç Boyası, canlı ve soğuk renklerden oluşan 44 farklı renk tonuyla kadının davetkar ve tutkulu kimliğini ön plana çıkarıyor.
 
Editör: TE Bilişim