Modası hiçbir zaman geçmeyecek ve her yıl farklı kumaş ve desenler ile kombin edilen mini etekmodelleri 2013 koleksiyonu alıcılara sunuldu. Bu yıl özellikle 78 ve 80 li yılların modası hakim sürmekle beraber, mini eteklerde özellikle bu akım kendini çok fazla gösteriyor. 
 Yün kumaşların ağırlıklı olduğu mini etek modelleri 2013 sezonunda her renk vitrinlerde satılmaya başlandı. Genelde her zaman büyük bir kurtarıcı olan mini etekler yerini bu yıl kahve ve krem rengine bırakmış durumda.
Birbirileri ile yarış halinde olan mango ve zara mağazaları mini etek modelleri 2013 yılı üzerinde çalışmalarını çoğaltmış ve koleksiyonu zengin tutmayı başarmışlar. Bu seneki sezon ürünlerinde cepli mini etekler daha favori görünüyor. Çoğu mini etek tasarımlarında cep kullanarak ürün daha çok yumuşatılmış ve spor bir görünüm kazanmıştır.

 Mini etek modelleri 2013 ürünlerinden biri ile, temin edeceğiniz bir opak çorapla ne kadar çok bütünlük sağlayacağını söylememize gerek yoktur sanırız. Özellikle kareleri modellerin önce çıktığı mini etek modelleri zayıf bünyeye sahip kişiler daha da toplu göstererek vücuduna anlam katıyor.
Ağırlıklı olarak dar kalıplar dahilinde yapılan mini eteklere, son yıllarda çan etek adı verilen modellerde rakip olmuştur.  Genç kızlar için yapılan tasarımlarda ise daha çok çiçek ve renk karışımlarından oluşan spor mini etek modelleri yerini almış.


http://www.bizkadinlar.com/moda/mini-etek-modelleri-2013-h1061.html

 














Editör: TE Bilişim