Son dönemlerde kalem etek modelleri trendinde yerlerini almayı başardı. Müşterilerin ilgilerinden dolayı gün geçtikçe yeni modelleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.  Model olarak geneli dar kesimlidir. 
 
 Diz üstünden başlayarak bel hizasına gelmektedir. Uzun veya mini kalem etekleri de olmaktadır. Dar olmasıyla kadınlar, tarafından ayrı sevilmektedir.  Kadınlara hem de güzel bir tarz görüntü yaratmaktadır. Bu yüzden, kalem etek modeller tercih edilmektedir. Özel davetlerde düğün, nişan olmakla birlikte güzel bir kombine edebilirsiniz. Çalışanlar için de oldukça sevilmektedir. Her gün işe giderken ne giyineceğim diye kara kara düşünmeyin. Kalem eteklerin çeşit modelleri ile tanışarak hayatına renk getireceksiniz. Dar kesimleriyle değişik kumaşlarla farklı modellerle sizlere sunmaktayız. Aldığınız kalem eteğin üstüne hoş bir gömlek giyerek, platformlu ayakkabı tercih ederseniz uyumlu ve hoş görüntü elde etmiş olacaksınız.  
 
 Eteklerde yırtmaç arıyorsanız, bu modellerde bulma seçenekleriniz var. Bir tek özel günlerde olmaksızın gündelik hayatta da rahatlıkla giyebilirsiniz.  Sizlere modellerimizin farklı tarzlarda ve renklerdeki olan kalem etek modellerimizi işte sizlere tanışma fırsatı sunuyoruz.   































Editör: TE Bilişim