Haber: Erdal Güçer

  Eğer 30 yaşında ve hala bekarsanız o halde bazı hataları devamlı yapıyorsunuz demektir. 

  Neden Evlenemiyorum?

  İnsan  büyüdükçe istekleri ve beklentileri de değişiyor. 18 yaşında aşık  olduğunuz biri için "samanlık seyran olur" düşüncesiyle yola çıkabilirsiniz. Fakat yaşınız 28-29 ise bunu düşünmek birazcık  zor .

  Aslında haklısınız herkes 
rahat  bir evlilik hayali kurar fakat o kadar abartmanıza  gerek  yok evleneceğiniz insanın hem arabası hem evi hem yazlığı hem yatı hem katı olmayıversin. Yani diyoruz ki, beklentilerinizi yüksek tutmayın!

  Sürekli 
erkekler  hakkında kötü düşünmeyi ve negatif yaklaşmayı bırakın. Yaşadığınız bir kaç  aşk   hayal kırıklığı ile sonlanmış olabilir fakat bu devamlı böyle olacağı anlamına gelmiyor. Onun için her lafın altında farklı  anlamlar aramayın.  Erkeklerin  beyni  düz  çalışır. "Gel" diyorlarda gelmenizi istediklerinden "Git" diyorlarsa gitmenizi istediklerinden bu kadar  basit !

  Sevgilinize nasıl davrandığınıza bakın. Ona asker arkadaşıymışsınız gibi davranırsanız hayatınız boyunca evlenemezsiniz. 
Erkek  ve  kadın  ilişkileri aslında çok  basittir . Günümüz de her ne kadar  erkekler   rahat  ve samimi  kadınlardan  hoşlansa da bunun dozunu kaçırmayın.  Gerçekten  ufak bir şeyden kalbinizin kırılacağını ona gösterin. Ama unutmayın fazla naz aşık usandırır!


Editör: TE Bilişim