Sıcak havaların gittikçe artış görmesi ile kişiler tatil için yaptıkları alışverişlere de hız kazandırdı.Hizlial.com’un verilerine göre, plaj ürünleri alışverişleri bahar aylarında hızlı bir yükseliş gösterdi. 


Özellikle bikini alışverişi bahar aylarında tavan yaptı. 
Hizlial.com’un verilerine göre, bu yıl bahar aylarında yapılan bikini alışverişleri geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 120 arttı.

 

Yaklaşan yaz günleri, internetten plaj ürünleri alışverişini de artırdı. Hizlial.com’un verilerine göre özellikle bikini alışverişlerinde bahar aylarında hızlı bir artış yaşandı. Hizlial.com’dan yapılan bikini alışverişleri bu yıl bahar aylarında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla yüzde 120 arttı. Plaj ürünleri alışverişinde kadınlar daha çok plaj kıyafeti, plaj aksesuarları, güneş koruyucu ve bronzlaştırıcı ürünler tercih ederken erkekler çoğunlukla deniz şortu, terlik ve sandalet satın aldı. Hizlial.com’dan satın alınan ürünlere bakıldığında, bu yıl plajlara hakim olacak başlıca renklerin beyaz, turuncu, gece mavisi, turkuaz ve neon olduğu görülüyor.

Plaj ürünlerine en çok ilgi Marmara Bölgesi’nden
Hizlial.com’dan plaj ürünleri alışverişi yapan kişilerin yaklaşık yüzde 65’ini kadınlar, yüzde 35’ini erkekler oluşturdu. Hizlial.com’un satış verilerine göre, plaj ürünleri yüzde 48 oranla Marmara Bölgesi’nden, yüzde 18 oranla Akdeniz Bölgesi’nden, yüzde 14 oranla Ege Bölgesi’nden ve yüzde 20 oranla da diğer bölgelerden satın alındı.

Hizlial.com sayesinde kişiler, plaj ürünleri alışverişleri için birçok çeşide kolaylıkla ve hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Hangi şehirde olurlarsa olsunlar diledikleri ürünleri binlerce çeşit arasından seçebiliyorlar. Üstelik kapıda kredi kartına taksit seçeneğiyle de ödeme yapabiliyorlar.

 

Editör: TE Bilişim