Son zamanlarda Hamdi Alkan’la yaptığı evlilikle sıkça gündeme gelen Selen Görgüzel Alkan, şimdilerde Instagram’daki sportif paylaşımları nedeniyle Fitness Dergisi’nin merceğine takıldı.

Yaşadıklarını sıcak ve samimi üslubuyla paylaşan güzel oyuncu; verdiği röportajda iki yıldır bir yaşam tarzı haline gelen sporun kendisini pozitif yönde geliştirdiğini ve paylaşımlarıyla da takipçilerine bir nevi yaşam koçluğu yaptığını dile getirdi. Kendisi hakkında basında yer alan “yerli Kim Kardashian” benzetmelerini de çok anlamsız bulduğunu söyledi. 

Evliğinin muhteşem gittiğinin altını çizen Görgüzel, “kendini güzel buluyor musun?” sorusunu “Kendimi, ruhumu, bedenimi, yüzümü, gözümü, özümü seviyorum... Güzellik anlayışım çok değişti: Ne kadar doğal, o kadar güzel. Çok şükür elim yüzüm düzgün bunun elbette farkındayım... Ama bedensel değil zihinsel güzelliklerimin farkındalığıyla yaşıyorum” diyerek cevapladı.

İş ve özel hayatı hakkında samimi cevaplar veren sanatçı güzelliğinin sırrı sorulduğunda ise eşi Hamdi beyi çok mutlu edeceği düşünülen “Benim tek sırrım aşk! Hamdi’ye olan aşkım beni güzelleştirdi.” açıklamasında bulundu ve önümüzdeki aylarda yeni projelerle karşımıza çıkacağının müjdesini verdi.

 

 

Editör: TE Bilişim