2014 halhal modelleri arasında isimli halhal modelleri de bulunurken nazar boncuklu ya da özel taşlı modeller de dikkatlerden kaçmıyor. Bu modeller herkesin karakterine uygun şekillerde seçilebildiği gibi kendi halhal modelinizi kendiniz tasarlayabilirsiniz. 

Ayak bileğine takılan aksesuar olarak bilinen halhal modellerini isterseniz gündelik yaşamda kullandığınız bileklikleriniz arasından da seçebilirsiniz. Kolunuza taktığınız bilekliklerden sevdiğiniz bir modeli özel bir gün için ayak bileğinizde de kullanabilirsiniz. Oldukça şık ve farklı olmanızı sağlayacak olan halhal modelleri ile adınızdan söz ettirmeyi başaracaksınız. 

 2014 halhal modellerinde sade zincirler de bulunabilirken altın ve özel taşlarla süslenmiş modeller de göze çarpıyor. Sizler özel bir davet için sade bir kıyafet tercih edip bu kıyafetinizi aksesuarlarla boğmadan tek başına göstermek istiyorsanız ayak bileğinize takacağınız ince bir halhal ile farkınızı konuşturabilirsiniz. En güzel modeller için halhal modelleri 2014'üinceleyebilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim