Makyaj modası 2013 kış sezonunda 3’e ayrılıyor. Herkesin kendi stiline göre seçim yaparak trendlere uyum sağlayabileceği makyaj modasında, ön plana çıkan romantik ve klasik akımın yanı sıra, en çok siyah renklerin ağırlıkta olduğu “asi makyaj akımı” yer alıyor. Sadeliğin cazibesinin asilikle birleştiği asi makyaj akımı, bu sezon Golden Rose ürünleriyle hayat bulacak. 

Kadınların her sezon için hem kıyafette hem makyajda kurtarıcı renkleri siyah ve kırmızı, 2013 kış sezonuna “asi makyaj akımı” ile damga vuruyor. Golden Rose’un adeta hayat kurtaran ürünü Smoky Effect Pencil, ipeksi dokusu ve renk seçenekleriyle göz dolduran Golden Rose Silky Touch Pearl Far ve Golden Rose Ultra Rich Color Ruj ile sezon modası makyaj akımına uyum sağlayabilirsiniz.

Golden Rose Smoky Effect göz kaleminin yoğun pigmentleri ve uzun süre dayanıklılığını muhafaza ederek akmayan özelliği sayesinde, sezonun en moda göz makyajını yapmanız kolaylaşacak. Arkasındaki sünger aplikatör sayesinde rengi dağıtarak gölgeli ve romantik bakışlar yaratabilir, yumuşak kalem ucu ile yoğun gece makyajlarında gözlerinizi belirginleştirebilirsiniz.

Sezon modası pırıltılı renk seçeneklerinden oluşan Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow 134 numaralı siyah rengi ile gözlerinize canlı bakışlar kazandıracak. Daha etkili bir görünüm elde etmek istiyorsanız, alt göz kapağınızın içine de ten rengi kalem çekerek daha derin bakışlar yaratabilirsiniz. İpeksi dokusu ve 34 farklı renk seçeneğiyle Golden Rose Silky Touch PearlEyeshadow’a 9.50 TL’ye sahip olacaksınız.

Sezon modası dramatik dudaklar için, Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy serisinde yer alan 49 numara kırmızı rengi ile feminen bir görünüm elde edebilirsiniz. Dudaklarınızı vurgulamak için, dudak çerçevenizi Golden Rose Waterproof Dudak Kalemi’nin 54 numaralı kırmızı rengiyle kontörlemeyi unutmayın.

Golden Rose ürünlerini Türkiye’deki Golden Rose Shop’larından satın alabilirsinizGolden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek içinwww.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Golden Rose Hakkında;

Golden Rose markasının üreticisi Erkul Kozmetik, kurulduğu 1983 yılından beri ilke edindiği kaliteli üretim ile kozmetik sektörünün önemli kuruluşlarının başında gelmektedir. Erkul Kozmetik ürünlerini 86 ülkeye ihraç etmektedir. Renkli kozmetik üretiminde yeniliklerin öncüsü olan marka, Ar-Ge yatırımlarına verdiği önemle hijyen ve sağlığı ön planda tutmaktadır. Türk ve dünya kadınlarının büyük bir beğeniyle takip ettiği Golden Rose çok geniş ürün ve renk skalasına sahiptir. Marka oje konusunda dünyanın 5 büyük üreticisinden biridir. 



Editör: TE Bilişim