Yaş ilerledikçe cildimizde sarkmalar ve deformasyonlar meydana gelir, çünkü yaşlanmak hayatın gerçeklerinden biri. Fazla yağlardan, küçük ya da büyük göğüslerden, yüzdeki kırışıklıklar ve sarkmalardan dolayı ilk akla gelen çözüm, Estetikte uzmanlaşmış cerrahların kapısını çalmak.


Superplast Estetik Merkezi’nden Estetik Plastik Rekonsrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hüseyin Güner , güzelleşme kaygısıyla herhangi bir işlem yaptırmadan önce işin uzmanı olan isimlere kulak vermenizi öneriyor. Op.Dr. Hüseyin Güner, formda ve güzel kalmak için yapılacak operasyonlar sonrasında dikkat edilecek püf noktalarının altını çizdi.

 Burun estetiği ameliyatları ile yüz ve gıdı germe işleminden sonra 3-4 gün soğuk kompres tedavisi uygundur. Yağ alma işlemleri sonrasında yağ atılımını hızlandırmak için bol su içmek ve C vitamini alımını artırmak gerekir. Ayrıca ödem atıcı krem veya haplar alınabilir. Göz operasyonlarından sonra ise gece yatarken 2 hafta boyunca flaster yapıştırılarak şişmenin önüne geçilebilir. Karın germe – Liposuction sonrası korse ve varis çorabı kullanılabilir. Saç ekimi sonrası tenisçi bandajı kullanılabilir. Genel olarak herhangi bir operasyon sonrası 5-7 gün sonra dolaşımı hızlandıran masaj yapılabilir . Özellikle ılık su içinde masaj tedavileri önerilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta çok sıcak suyun tehlikeli olabileceği. Su sıcak olursa kanama ve yanığa sebep olabilir. Tüm operasyonlarda bölgesel dolaşımı hızlandırmak için nazik masaj yapılabilir.

  

Superplast hakkında:

Superplast Estetik Cerrahi Merkezi, 2010 yılında, İstanbul’da, Estetik Plastik ve RekonstrüktifCerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Güner ve Op. Dr. Çoşkun Levent Taşçı tarafından kurulmuştur. Sadece son teknolojileri kullanan Superplast Estetik Cerrahi Merkezi, özellikle ABD’de en son çıkan teknolojilere sahip cihazları Türkiye’deki hastaların hizmetine sunmasıyla öne çıkıyor. Tamamen uzman hekimlerce gerçekleştirilen estetik cerrahi ameliyatlar ve tamamlayıcı tedavilerle beklentileri aşan memnuniyet düzeyi hedefliyor. Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nin teknolojisi 6 ayda 1 yenileniyor. Kullanılan cihazların  güvenilirliği kanıtlanmış ve en son teknolojilerle donatılmış olması merkezin cazibesini arttırıyor. Komplike cihazların kullanımı konusunda son derece deneyimli ve eğitimli olan Superplast doktorları, yurtdışından gelen estetik cerrahi doktorlarına cihazların kullanımı konusunda eğitim vererek bu konudaki başarısını ortaya koyuyor. Eğitim için ağırlıklı olarak İngiltere, Fransa, Bulgaristan, Güney Amerika ve Uzakdoğu’dan doktorlar geliyor.Superplast Estetik Cerrahi Merkezi’nin geniş kapsamlı hasta profilinde yurtiçi ve yurtdışından birçok tanınmış ismin yanı sıra iş dünyasından isimler ve öğrenciler de yer alıyor.



Editör: TE Bilişim