Dünyanın bir numaralı moda ikonu Gisele Bündchen ile Ipanema koleksiyonunu Türkiye'ye sunan Twigy, şimdi de Gisele Bundchen’in iç giyim koleksiyonunu Türkiye’ye getiriyor. Markafoni üzerinden her bir modelden sınırlı sayıda satışa sunulan Gisele Bündchen iç giyim koleksiyonu birbirinden çarpıcı modellere sahip… 

Twigy, Gisele Bündchen’in kendi adıyla tasarladığı iç giyim koleksiyonunu Türkiye’ye getirdi. İç giyim pazarına girerek yeni bir kulvara geçen Twigy’nin Türk kadınlarının beğenisine sunduğu, dünyaca ünlü modelin koleksiyonu da kendisiyle aynı ismi taşıyor: Gisele Bündchen… 

Gisele’in kışkırtan dokunuşları

Gisele, marka yüzü olduğu HOPE koleksiyonu için tasarladığı ve kendisinin de giydiği ürünlerden sonra, şimdi de kendi adını taşıyan markasını Türk kadınlarıyla buluşturdu. Gisele’in kışkırtıcı dokunuşlarını hissettirdiği tasarımlar, Türk kadınlarının güzelliğini daha da çok ortaya çıkarıyor. “Gisele Bündchen”, birbirinden çarpıcı modelleriyle yürekleri hoplatıyor. 

Hem estetik hem sağlıklı ürünler…

Son derece şık ve zarif olmakla beraber, fonksiyonel iç giyim modelleri de sunan Gisele Bündchen markalı ürünlerin yelpazesi de oldukça geniş: Sutyen, g-string, külot, boxer, gecelik, jartiyer takımları, korse, selülit giderici ve inceltici korse, iç giyim aksesuarları, babydoll takımlar, bodyler, atlet ve kalça kaldıran külotlar…

Tüm bunların yanı sıra, markanın “Emana teknolojisi” ile üretilen ürünleri ise selülit giderici özelliği taşıyor. Özel bir teknoloji ile üretilen Emana, DNA’sindaki bioaktif kristaller sayesinde uzun kızıl ötesi ışınlarla biostimülasyonu teşvik eden çok özel bir iplik. Bu biostimülasyon, metabolizmayı hızlandırarak selülit dokusunu azaltma ve kas yorgunluklarını giderme özelliğini taşıyor. Bel, karın ve sırt için ideal olan bu ürün ile kadınların vücudunu şekillendiriyor. 

Gisele Bündchen, Markafoni’de…

Markafoni’de satışa sunulan sınırlı sayıdaki Gisele Bündchen ürünlerinin fiyatları 25 ile 450 TL arasında değişiyor. Bu geniş fiyat aralığı ile her kadın Gisele’in tasarımlarını deneme fırsatı bulacak.

Yine dünyanın 1 numaları top modeli Gisele Bündchen ile birlikte… 

Daha önce de dünyanın 1 numaralı top modeli Gisele Bündchen ile Ipanema koleksiyonunu Türkiye'ye sunduklarını belirten Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, şimdi yine Gisele ile yeni bir işbirliğine adım attıklarını belirterek şunları söyledi: “Twigy için yeni bir kulvar olan iç giyim pazarına giriyoruz. Bu bizi heyecanlandırıyor. Bizim için yeni ve heyecan verici bu kulvara yine Gisele Bündchen ile adım atıyoruz. Altı yıldır işbirliğimiz olan Gisele Bündchen gibi güçlü bir marka ve isim ile bu yeni alanda da birlikte olmamız, yola emin adımlarla çıkmamızı sağlıyor”. 

Konuyla ilgili olarak Markafoni Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Tatari ise şu açıklamayı yaptı: “1200 seçkin moda markasıyla işbirliği halinde olan Markafoni ünlü moda markalarını uygun fiyatlarla sunmasının yanı sıra Türkiye’de satışı olmayan markaların ürünlerini modaseverlere sunmasıyla da biliniyor. Markafoni olarak ünlü top model Gisele Bündchen’in dünyada büyük ses getiren, iç giyim koleksiyonuna ait tüm modelleri Türkiye’de sınırlı sayıda ilk defa modaseverlerle buluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Gisele Bündchen’in ilk koleksiyonu 2011 Mayıs’da, ikinci koleksiyonu ise Nisan 2012’de Diva, Wish and Rococo modelleriyle 3 kategoride 6 farklı renkte toplam 23 parça ile lanse edildi. Çok yeni olarak Ağustos 2012’de ise Dandi and Feline modelleriyle 5 ayrı renkle toplam 16 parça olarak üretildi. 



Editör: TE Bilişim