Şimdi biz daha şanslıyız çünkü eskiye göre kat kat artmış çeşit kataloğu, fiyat aralığı mevcut. Ağır motifli halılardan spor modele evimize uygun halıyı seçip kolaylıkla kullanabiliyoruz. Koyunlu halı modelleri bize bu konuda çok kolaylık sağlıyor. Çocuk odaları için; çizgi film kahramanlarının işlendiği halılar en çok tercih edilenler arasında. 


Halı alırken bazı şeylere dikkat etmemiz gerekiyor. Örneğin halının büküm sayısı oldukça önemlidir. Halının büküm sayısının çok oluşu o halının kaliteli olduğunu ezilme ve yatmaya karşıda dayanıklı olduğu anlamına gelmektedir.


Halının yoğunluğu halının kalitesini, aşınma ve düzleşmeye karşı dayanıklılığını gösterir. Ayrıca görünüşünün daha güzel olmasına ve üzerinde daha rahat yürünür olmasını sağlar. Halı altlığı halı keçesi, üreten, Hint keneviri, sentetik elyaf ve kauçuktan yapılır. Halı altlığı halının ömrünün uzamasını sağlar. El dokuması halı alıyorsak temizliğini elde yapmak gerekir. Bunun dışında halının tüylerini dökmediğinden de emin olmalıyız. Bazen çok beğendiğimiz modeli alıp yıkama sonrası tüy döktüğünü görünce hayal kırıklığına uğruyoruz. 


Niğde Bor Yolu üzerinde bulunan Fabrikası ile Türkiye genelinde 5 bölge satış müdürlüğü ve 4 ana bayii ile Koyunlu Tekstil ürünleri tüketici ile buluşmakta. Koyunlu Halı zengin ürün çeşitliliği ve çağdaş ve profeyonel yönetim anlayışı , taviz verilmeyen müşteri memnuniyeti ile Türkiye ve dünya pazarında en kaliteli ürünleri geliştirmeye devam etmektedir. Koyunlu halı modellerinden evimize uygun olan halıyı seçip güvenle kullanabiliriz.

http://www.bizkadinlar.com/dekorasyon/2013-koyunlu-hali-modelleri-h1021.html

























































Editör: TE Bilişim