Vücut şeklinize, giyim tarzınıza göre seçeceğiniz bolero sayesinde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Bolero seçiminde en önemli özellik rahatlıktır. Koltuk altlarınızı rahatsız edecek, hareketlerinizi kısıtlayacak bolero modellerinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Sade bir boleronun altına etnik desenli olan uzun bir etek giyerseniz, iddialı bir kombinasyon yapmış olursunuz. Bunu bolero içine straplez bir tercihle de sağlayabilirsiniz. Kıyafette şıklık kadar önemli olan bir diğer unsur ise içinde rahat edebilmektir. Siz de rahatınıza fazla önem veriyorsanız boleronuzun altına giyeceğiniz kolsuz, renkli bir body ve mini bir şort size rahatlık sağlayacaktır. Bize göre fazla açık bir elbisemiz var diyelim. Elbiseyi çok seviyorsunuz ama sırtının o kadar açık olmasını istemiyorsunuz. Artık o elbiseyi çöpe atmaya ya da birisine vermeye gerek yok hemen uygun bir boleroyla kombinleyerek elbisenizi rahatlıkla giyebilirsiniz.


Bolerolar özellikle son yıllarda moda haline geldi. Desenli modellerin yanında örgü bolerolar da kadınların tercihi. Özellikle yaz aylarında delikli örgü modeller terleme, yanma açısından daha kullanışlı. 

Sizin için bolero modelleri derledik. İşte onlar;

http://www.bizkadinlar.com/moda/bolero-modelleri-h886.html
































Editör: TE Bilişim