Kadınlar için salonların şık dekorasyonuna oldukça gösterişli olmasını istemeleri gibi, banyolarının da şık modern olmasını isterler. 

 Banyo bizler için yorgun düşmüş ve temizlenmek için yıkandığımız ihtiyaç alanımızdır. Bu yüzden banyo bizler, için önem katmaktadır. Dekorasyonu şık ve uyumlu aksesuarlarla güzel bir trend yaparak banyonuza farklılık yaratabilirsiniz. Banyonuza dekorasyon yapmadan önce her şeyi ile kafanızda tasarlamanız gerekir. Sizlere piyasada son çıkan yeni modelleri görünce gözleriniz kamaşacak.  Banyonuzu değiştirmek istiyorsanız eğer, öncelikle Klozet kapaklarını değiştirmelisiniz. Eskiyen kullanılmayacak banyo aksesuarlarını atıp yeni Aksesuarla renklendirebilirsiniz.  Banyo Aksesuar modelleri birçok çeşitleri sizlere gösteriyoruz.
Çamaşır sepetleri, sabunluk, Diş fırçalığı- diş macun kabı,  banyo aksesuar setleri, duş perdesi, banyo pamuk kutusu,  Banyo dekorasyonu, banyo aynaları, banyo setleri, banyo çöp kovası, tuvalet fırçaları  gibi bir çok çeşit aksesuarları sizlere sunuyoruz. Yapmış olduğunuz yenilik salonunuz nasıl şık uyumluysa, banyonuza oldukça şık banyoya sahip olmuş olacaksınız. 
 
 Sizleri düşünerek bütçenize göre, hareket etmenizi sağlayacağız. Bir birinden Banyo Aksesuar modellerini keşfedebilirsiniz.

http://www.bizkadinlar.com/moda/banyo-aksesuar-modelleri-h985.html
















































Editör: TE Bilişim