Bu aksesuarlar çoğunlukla giysiyle uyum sağlarken, buna göre alınırken, kimi zaman da insanlar çok sevdikleri abiye ve çantalarına uygun kıyafet seçimi yaparlar. Bu yazımızda sizlere 2014 abiye çanta modellerinden bahsedeceğiz.

 2014 abiye çanta modellerinde geçen yıllara göre daha fazla altın ve gümüş renkleri göreceğiz. Altın ve gümüş renklerdeki abiye çantalarda pullar ve payetler yoğun şekilde göze çarpmakla birlikte ebatları sizi rahatsız edecek kadar büyük olmayıp, küçük kare belki de telefonunuz ve bir iki makyaj malzemenizi yanınıza alabilecek büyüklükte olacaktır. 

 Genellikle çantalar elde cüzdan gibi taşınabilir olsa da uzun ipleri sayesinde eğer spor bir abiye seçtiyseniz uzun kullanmanız daha şık görünmenizi sağlayacaktır. Sizler de kıyafetinize uygun abiye çanta seçimi yapmak istiyorsanız sitemizdeki 2014 abiye çanta modellerinin görsellerini inceleyebilir, daha şık görünmek adına fikirler edinebilirsiniz. Unutmamak gerekir, asıl şıklık detaylarda ve aksesuarlarda gizlidir. Abiye çantanızla fark yaratabilirsiniz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 








Editör: TE Bilişim