Siyah saçlar 2013 yılında favori renkler arasında. Siyahın sert ve mat tonlarından uzak durmalısınız. Bu yıl tercihinizi siyahın Işıltılı ve doğal tonlarından yana kullanabilirsiniz. 

 Bu yılda saçlarda gölge modası bir klasik halini alarak devam ediyor. Doğal olan saç renginiz üzerine de renkli gölgeler yaptırabilirsiniz. Biraz cesur davranarak bu gölgelerde okyanus tonlarını tercih edebilirsiniz. Okyanus tonları sizi oldukça sofistike ve farklı kılacaktır. İddialı olmak isteyen bayanlar için bir diğer seçenekte saçlarınızı pembe mor yada lacivert gibi cesur renklere boyayıp üzerine gölge yaptırmak olabilir. Sarışın olmaktan vazgeçemeyen bayanlarda unutulmadı. Sarının tonlarında ise şampanya sarısı sonbaharda olduğu gibi 2013 saç renklerikışında da saçlarımıza renk vermeye devam edecek. Bu yıl geçtiğimiz yılda olduğu gibi bakır ve tonları da gözde renk olmayı sürdürecek. Bakır ve tonlarının saçlara verdiği asalet 2013 yılında birçok kadının tercihi olacak gibi görünüyor. Kadınlar saçlarını değiştireceği rengi belirlemeden düşünmelidir. Unutulmamalıdır ki her kadının ten ve göz rengi farklıdır. Esmer olan bir tende şampanya sarısının kötü duracağı bilindiği gibi sarı tenli bir bayanda da koyu renkler oldukça itici duracaktır.

 2013 saç renkleri modasında olan alternatifler arasında size yakışacak bir renk bulmak için fazla zorluk çekmeyeceğinizi sizlere müjdeleyebiliriz. 2013 yılına sayılı aylar kalan bu dönemde kuaförünüze giderek kullanmak istediğiniz saç renginizi belirleyebilirsiniz. Kuaförünüz den alacağınız renk önerilerini göz ardı etmeyiniz. Unutmayalım ki iyi bir kuaför sizin saçlarınıza uyacak en iyi rengi tavsiye edecektir ve kesinlikle size yakışanı bulacaktır.

http://www.bizkadinlar.com/guzellik/2013-yilinin-en-guzel-sac-modelleri-h1054.html















 
Editör: TE Bilişim