Kolay yıkanan ve şekil vermesi hiçte zor olmayan kısa saçlar gündelik hayatınızı kolaylaştıracaktır.
 
 Asimetrik ve çılgın katlarla birlikte küt kesim saçlarda 2013 yılında birçok kadının tercih edeceği modeller arasında yerini alacaktır. Küt kesimlerde de yine asimetri ön plana çıkacak. Daha önce kısa saç kullanmadıysanız bu yıl buna cesaret edebilirsiniz. Eğer saçlarınızı kestirmeyi düşünüyorsanız öncesinde hangi kesimin size daha çok yakıştığını bulmanız gerekir. Saçınıza uygulayacağını kesimin yüzünüze uygun olması gerektiğini unutmayın. Bir kaç kısa peruk deneyerek size en yakışan kısa saç modelini belirleyebilirsiniz. Eğer uzun saç kullanmayı seviyorsanız o zaman saç modelleri 2013defilelerinde tasarımcıların bol bol kullandıkları örgülere bir bakın deriz.

 Saç modelleri 2013 yılı arasında yer alan örgü modelleri iri dalgalı saçlar arasına yapılacak ve size asi bir hava verecektir. Amerika da birçok dizide kullanılmaya başlayan örgü modelleri kadınlar tarafından şimdiden yapılmaya başladı. Bu yıl gelin saçlarında da örgüler öne çıkmakta. 

 Genç kızlar en güzel gelin olmak için aylar öncesinden hazırlıklara başlarlar. Gelinlik kadar duvak ve saçında önemli olacağı bu muhteşem günde uzun saçları olan gelinlere birçok örgü alternatifi sunulmaktadır. Genelde topuz yapılan gelin başları bu yıl yerini örgüye verirken gevşek yapılan örgüler eminiz ki birçok geline yakışacaktır. Eğer tercihiniz örgüden yana değilse gelin olacak genç kızlar için bir diğer alternatif iri dalgalı açık saçların kullanılacağı modellerdir. Bu yıl gelinler o eski ihtişamlı topuzlardan uzaklaşarak doğal bir havaya bürünecek masumiyeti ve zarafeti temsil edeceklerdir.
 
 


























Editör: TE Bilişim