2013 Asma tavan modelleri evlerini tadilata sokacak insanlar için farklı ve birbirinden güzel modellerden oluşmakta. Evlerinizi tadilata sokarken evinizin duvarları ve yer döşemeleri kadar tavanına da büyük önem vermeniz gerekir. Ev dekorasyonunun tamamlayıcısı olan tavanlar 2013 asma tavan modelleri ile evinize çok farklı bir hava katmayı hedefliyor. 

 2013 asma tavan modelleri hem evler hem de iş yerleri için farklı modellerden oluşmakta. Eski yıllarda klasik olarak yapılan odanın dört bir tarafını çevreleyen ve tavanın ortasına avize takmanız için oluşturan göbek şeklindeki tavan modelleri artık tarihe karıştı. Yerine modern ve gizli spot ışıklarının yapıldığı asma tavan modelleri geldi. Evinizi tavanındaki bu demode olan eski klasik tavandan sıkıldıysanız 2013 asma tavan modellerine bir göz atın deriz. 2013 Asma tavan modellerini içlerine saklanan spot ışıklarla görsel bir şölen oluşturmakta. 
Geometrik şekillerin bolca kullanıldığı 2013 asma tavan modelleri ikinci seçenek olarak da çiçek motiflerinin bolca kullanıldığı tavan modellerinden oluşmuş. Özellikle daire şeklinin bolca kullanıldığı 2013 asma tavan modellerinde dairelerin etrafına yerleştirilen spot ışıklar size gökyüzünü çağrıştıracak. Çiçek motifleri arasında da en çok laleler kullanılmış. Büyük salonların tavanlarına yapılan lale şeklindeki asma tavanlar etrafına yerleştiren spot ışıklar ile çok şık bir görüntü oluşturmuş.
 
 Evinizin tavanını süsleyecek olan 2013 tavan modelleri arasında seçim yaparken mobilyalarınızı ve evinizin tarzını yansıtacak bir model seçmeye dikkat edin. Barok tarzda döşenen altın renginin çokça kullanıldığı bir salon takımınız var ise çiçek desenlerinin kullanıldığı ve yer yer altın yaldızlarla renklenen bir asma tavan salonunuz ve eşyalarınızla adeta bütünleşecektir. İş yerleri için daha çok geometrik şekillerden oluşan 2013 asma tava modelleri bolca spot ışıkla kullanılarak iş yerlerine günün her saati aydınlık bir hava vermeyi planlamış

http://www.bizkadinlar.com/dekorasyon/2013-asma-tavan-modelleri-h1018.html








Editör: TE Bilişim