Genel olarak ortadan düğmeli modellerin favori olduğu 2013 setrems paresü modellerinde, renk seçenekleri de birden fazla olarak bizlere sunulmuş. Ağırlıklı olarak açık lila ve açık yeşil renk tonlarında koleksiyonunu tamamlamış olan setrems, aradığınız her ürünü tek bir yerde sunmayı hedeflemiş.

 Kıyafetleri ile dikkat çeken setrems, pardesü piyasasında da bir numara olma yolunu asla bırakmıyor. Fiyatları gayet uygun olan ürünler ortalama 90 liradan başlıyor. İnternet sitesi üzerinden de isterseniz çeşit çeşit sergilenen 2013 setrems pardesü modellerine bakarak hemen bir adet sipariş verebilirsiniz. Son yıllarda internet sitelerinde alış veriş yapan bayanlar artık kaliteye çok kolay ulaşacaklar. Kalitesine güvenen setrems, internet portalından sattığı pardesü modellerinin kalitesine son derece inanıyor.

 2013 setrems pardesü modellerinde bir yenilik daha görünüyor. Her zaman klasik çizğileri olan pardedüler, bu yıl biraz daha abiye formlarında üretilmiş ve beğeni kazanarak satışları son derece artış göstermiştir. Artık abiye kıyafetlerinizin üstünü de birbirinden şık pardesü modellerini hiç sıkılmadan ve çok severek giyiyor olacaksınız.

 Güz aylarında çok büyük bir kurtarıcı olan 2013 setrems pardesü modelleri, soğuyan havalar ile de içinizi ısıtıyor olacak.
Çok farklı ve radikal renklerde de üretilen pardesü modellerinin başında kırmızı, saks mavisi başı çekiyor. Hemen hemen istediğiniz her rengi bulabileceğiniz pardesü modelleri için en kısa zamanda bir setrems mağazalarını ziyaret edebilir ve ürünler bitmeden bir adet alabilirsiniz. 
Birbirinden farklı eşarplar ile de takım olarak satılabilen pardesü modelleri, modern ve klasik çizgileri ile her kesimin beğenebileceği bir kolesksiyon olmaya aday.  

http://www.bizkadinlar.com/moda/2013-setrems-pardesu-modelleri-h1071.html





























































Editör: TE Bilişim