Yaz aylarını geride bıraktığımız ve kış aylarına yaklaştığımız bu dönemde giyim olarak en çok bot tarzı ayakkabı modellerine ihtiyaç duyarız. Hem ayaklarımızı soğuktan koruyacak hem de su geçirmeyecek sağlam bir bot seçmek çok önemlidir. Daha da önemlisi kar yağışlarının yoğun olduğu zaman, önemini arttıran botlar rahatlığı ile önemli bir yer tutmaktadır. Bunun dışında tabanlarının yağışlı havalarda kaymaması için özel olarak üretilen botlarda vardır. Olası düşme kazalarını en aza indirme konusunda, kaymaz taban özellikli botlar modelleri ile seçici olunmalıdır. Kış aylarında oldukça soğuk zamanlarda en çok üşüyen organımız ayaklarımızdır. Soğuklardan korunmanın ve özellikle ayakların sıcak kalması için kullanılan 2013 bot modelleri satışa hazır bir şekilde vitrinlerde yerlerini almaya başladı.

 Hem kadınlara, hem de erkeklere özel tasarlanmış olan 2013 bot modelleri, moda severlerin gönlünü fethedecek gibi görünüyor. Kadınlar için tasarlanan 2013 bot modelleri, her sene olduğu gibi bu sene de topuklu ve düztaban olarak iki ayrı şekilde tasarlandı. Kadınların vazgeçemediği topuklu botlar yine bu sene oldukça rağbet görecek. Daha çok kısa ve kalın topuklu botlar, bağcıklarının bol olduğu bir model olarak karşımıza çıkmakta. 
Dolgu topuklu ve gizli platformlu şekilde üretilen botlarda birçok kadının ilgisini çekecek tarzda. Bunun dışında düztaban olarak tasarlanan 2013 bot modelleri için daha çok püsküllü modelleri ile ve kahverengi tonlarındaki renkler ile piyasada yerini almış durumda. Siyah ve kahverengi renkleri ile 2013 bot modelleri, bu tonlardaki renkleri seven kişileri daha çok sevindirecek.

 Son olarak süet ayakkabılarında rövanşta olacağı 2013 bot modelleri modası, erkeklere ve kadınlara özel seçenekleri ile mağazalarda alıcılarını beklemeye hazır. Modadan geri kalmak istemeyen kişiler ise şimdiden alışveriş yapmaya başladılar bile.
 
http://www.bizkadinlar.com/moda/2013-bot-modelleri-h1069.html


























Editör: TE Bilişim