2013 bluz modelleri kışın bizi sımsıcak tutması için vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Her yıl gibi bu yıl da kadınlar bluzlardan vazgeçemeyecek. Soğuk kış aylarında bizi sıcak tutacak olan bluzlar alıcılarını beklemeye başladı bile. Örgülü modellerin ve tek renk bluzların öne çıkacağı çeşitli her bütçeye uygun bluz bulunmakta. Alacağınız bluzu dolabınızda bulunan dar paça bir pantolon ya da bir mini etekle kombinleyerek şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

 2013 bluz modelleri arasında bulunan tek renk bir parça satın alıp jean pantolon ile giyebilir yada bu kış çok moda olan deri pantolonların üzerine giyebilirsiniz. 2013 bluz modellerinde puantiyeler ve hayvan figürleri de bolca kullanılmıştır. 

 2013 bluz modellerinde kullanılan renklerde hanımların beğenisini kazanacak gibi duruyor. Özellikle mavi ve tonlarının çok kullanıldığı bluzlara yeşiller,kahve tonları ve vazgeçilmez olan siyah renk hakim olacak .Mağazadan beğendiğiniz bluzu almadan önce dikkatlice inceleyin özellikle hangi kumaşlardan üretildiğine iyi bakın. Kaliteli olmayan bir kumaş daha ilk yıkamada kendini salabilir. Bluz yıkaması zor olan giysilerden biridir kaliteli bir bluz genel olarak elde yıkanır.

 Genelde boy bakımında uzun tercih edilen bluzlar günümüzde çoğu zaman tunik olarak kullanılıyor. Bu yıl bluzlarınızı renk renk moda olan taytlarınızın üstüne de giyebilirsiniz. Bol ve esnek yapısı ile rahatlığı ön plana çıkaran 2013 bluz modelleri dolabınızın en nadide parçalarından olacak. Aniden gitmeniz gereken bir gezi için bluzlarınızdan birini hemen giyip çıkabilirsiniz.
Sade bir bluzu her zaman günlük olarak kullanabilir, biraz daha taşlı modellerini de geceleri dışarı çıktığınızda kombinliyebilirsiniz. Her kadının kurtarıcısı olan bluz modellerini görmek ve satın almak için daha fazla beklemeye gerek yok. İstediğiniz fiyat aralığında mutlaka sevdiğiniz bir ürün buluyor olacaksınız.

http://www.bizkadinlar.com/moda/2013-bluz-modelleri-h1012.html




















Editör: TE Bilişim