Sezonun makyaj trendlerinde, ürünleri ve renkleriyle dikkat çeken Golden Rose, 2013 yılı bahar sezonunun modası mor ile hem gözlerde, hem de tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor. Etkileyici ürünleriyle Golden Rose, gözleriniz, dudaklarınız ve tırnaklarınıza mor rengin mükemmelliğini taşıyarak, bahar makyajına damgasını vuruyor.


Asaletin rengi olan mor tonları ile kıyafetlerinizin yanı sıra Golden Rose ürün yelpazesinden ister makyajınızda, isterseniz tırnaklarınızda bahar havası estirebilirsiniz.

Sezon modası canlı ve parlak geniş renk seçeneklerinden oluşan 2013 yılının makyaj modasında ön plana çıkan Golden Rose Silky Touch Pearl Eyeshadow, 130 numaralı leylak rengiyle gözlerde gizemli bir görünüm sağlarken, bakışlarınıza derinlik katıyor. Pratik kullanım için tasarlanan küçük kutusu ile makyaj çantasında kolaylıkla taşıyabileceğiniz Golden Rose Silky Touch Pearl farın birbirinden farklı 34 rengi bulunuyor. Fiyat: 9.50 TL

Şık tasarımlı ambalajıyla Golden Rose Fantastic Color Oje, 180 numaralı mor rengiyle tırnaklardaki cazibeyi ön plana çıkarıyor.

 Fantastic Color Oje,
içeriğindeki özel bileşenler sayesinde tırnaklara daha parlak bir görünüm kazandırırken, dayanıklı formülü ile uzun süreli kalıcılık sağlıyor. Fantastic Color Oje’nin özel tasarlanan fırça yapısı ile kolay sürülmesini, tırnaklarda ojenin daha çabuk kurumasını sağlıyor. Fiyat 3,50 TL.


Golden Rose Lipstick’in 113 numaralı mor rengiyle dudaklarınız kusursuz görünümünüzü tamamlayacak. Golden Rose Lipstick’in fiyatı 8.50 TL

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Golden Rose Hakkında;

Golden Rose markasının üreticisi Erkul Kozmetik, kurulduğu 1983 yılından beri ilke edindiği kaliteli üretim ile kozmetik sektörünün önemli kuruluşlarının başında gelmektedir. Erkul Kozmetik ürünlerini 86 ülkeye ihraç etmektedir. Renkli kozmetik üretiminde yeniliklerin öncüsü olan marka, Ar-Ge yatırımlarına verdiği önemle hijyen ve sağlığı ön planda tutmaktadır. Türk ve dünya kadınlarının büyük bir beğeniyle takip ettiği Golden Rose çok geniş ürün ve renk skalasına sahiptir. Marka oje konusunda dünyanın 5 büyük üreticisinden biridir










Editör: TE Bilişim