Artık hemen hemen her davette giyilen abiye elbiselerin olmazsa olmazı, ona en iyi uyumu sağlayacak olan bir abiye ayakkabı seçimi yapabilmektedir. 2013 abiye ayakkabı modelleri yine büyük davet ve düğünlere damgasını vuracak gibi duruyor. 

 Seçkim tüm markalar 2013 biye ayakkabı modellerini alıcılarına sunmaya başladı bile. Özellikle siyah uzun topuklu ayakkabıların favori olduğu 2013 abiye ayakkabı modellerinde, bantlı, zımbalı ve özellikle çivili aksesuarları üzerinde barındıran abiye ayakkabı modelleri çok favori. 
Gideceğiniz mekâna göre değişiklik gösterecek abiye ayakkabılarınızı günlük hayatta kullanmadığınız için her zaman yepyeni ve göz alıcı duracaktır. Abiye ayakkabı genelde elbise ile uyumunun çok önemli olmasından dolayı mutlaka birden fazla model satın almalı ve koleksiyonunuzu arttırmalısınız.
2013 abiye ayakkabı modelleri arasında yine her yıl gibi özellikle parlement ve beyaz elbiselerin altında giyilmek üzere tasarlanan taşlı gri ve özellikle bantlı üretim yapılan ayakkabılar bu yılda piyasadaki yerini koruyor. Her modelini çok rahatla bulabileceğiniz siyah ayakkabılar ise çeşit çeşit modeller içinde hangisini alacağınız konusunda sizi tereddütte bulunduruyor.2013 abiye ayakkabı modellerinde, özellikle bayanların bacak boyları daha uzun görünmesi ve kişiyi daha form bir vücutta sergilemek adına topuk bölümü yüksek ve ince kesim yapılarak alıcılarını sunulmuş görünüyor. 

 Son yılların trendi olan fuşya ve kırmızı abiye ayakkabı modelleri ise, abartıyı ve fark edilmeyi seven kişiler tarafından alınmak üzere raflardaki yerini almış bulunuyor. Deri kumaşlarında çok kullanıldığı 2013 abiye ayakkabı modelleri yine farklı tarzları bir arada buluşturmayı başarmış gibi görünüyor. Gecenin en şık kadını siz olabilmek için, elbisenize uygun olan en güzel ayakkabıyı 2013 abiye ayakkabı modelleri arasından rahatlıkla ve kolaylıkla yapabilirsiniz.

http://www.bizkadinlar.com/moda/2013-abiye-ayakkabi-modelleri-h1004.html




























Editör: TE Bilişim