Biz 2013′ modasını yaşarken bir taraftan,modacılar 2014 moda trendleride defilerde göstermeye devam ediyor.

Şimdi ise Marc Jacobs 2014 Kış Koleksiyonuna bakarak trendleri almaya devam edeceğiz.

New York Moda Haftasıında sergilenen koleksiyona, dikkat ederseniz metalik renklerin  ön plana çıktığı görebilirsiniz.Ayrıca bu sezonda ön planda olan kürk detaylar Marc Jacobs 2014 Kış Koleksiyonunda yerini buluyor.




 
2013-2014 Sonbahar/Kış <br />Paris Moda Haftası Stil Dosyası

Dün itibariyle 2013-2014 Sonbahar/Kış moda haftaları sona erdi. Paris’in de sonlanmasıyla birlikte son stil dosyamızı ve sezonun trendlerini sizinle paylaşıyoruz. New York, Londra ve Milan moda haftalarının ardından Paris Moda Haftası stil dosyası için devam…

-Renkler

Paris’te öne çıkan renklerin başında tabii ki mavi var. Ultra mavi sezonun rengi! Ona pastel maviler eşlik ediyor. Ateş kırmızısıve gold ise Paris’te öne çıkan diğer renkler.

 

-Desen

Önümüzdeki kışın en popüler desenlerine gelince… Ekose geri dönen bir klasik olarak bu yaza damgasını vurmakla kalmıyor. 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda da etkisini sürdürüyor. Kıyıda köşede kalmış ekoseler çıksın dışarı! Monokrom yani siyah-beyaz geometrik desenler de bir hayli revaçta. Son olarak bir desen olmasa da, sezonun en güçlü dekor trendi olarak işlemeleri (hem de bir hayli ağır) bolca göreceğiz.

 

-Dış Giyim

Söz konusu sonbahar kış mevsimleri olunca dış giyim bir hayli önem kazanıyor. Önümüzdeki kışın dış giyim trendleri arasında New York, Milan ve Londra da gördüğümüz yeni biker ceket var. Paris biker ceketi havacı ceketiyle karıştırarak hibrid bir versiyon öneriyor. Yuvarlak hatlı düşük omuzlar ve trapez mantolar da sezonun retro havasını destekliyor. Tüm bunlara ek olarak daha sportif kürk modelleri (gerçek olmayan!) de görmeye devam edeceğiz.

 

-Triko Elbise

Elbise modelleri söz konusu olduğunda sınırsız seçenek sunuyor moda dünyası. 2013-2014 Sonbahar/Kış sezonunda ise elbiseler ön planda değil. Paris’te en çok öne çıkan model triko elbiseler oldu!

 

-Maskülen Styling

Maskülen styling, pantolon ceket takımlar ve erkek pantolonları öne çıkıyor.

 

-Yeni uzunluk

Moda haftalarının ardından yaptığımız stil dosyalarında öne çıkan etek boyu: Midi. Diz altı boylarda etek, elbise ve mantolar giymeye hazır olun!

 

-Volan

Paris defilelerinde, başka yerde pek görmediğimiz volanlar (özellikle etek ucunda) romantik formlara hareket katıyor.

 

-Yuvarlak Omuzlar

Her yerde gördük, önümüzdeki kış da görmeye devam edeceğiz. Yuvarlak omuzlu üstler sezonun üstleri arasında baskın kuvvet!

 

Editör: TE Bilişim